smth
July 3rd, 2008 
10:07 am
guleets ir aptuveni 3,5 h... organisms pagaidaam eiforijaa.. jo nesaprot, kas ir noticis.. diena buus gan jau ka gruuta.. gan jau peec kaada laika miegs mani gaaziis nost no kaatiem....
02:58 pm
28.08.2001. kaa izraadaas esmu rakstiijusi agnesei shaadu tekstu:
"nelaimes chupas ir jaakraamee sev uz kakla un jaastiepj kaadu gabalinju... kad chupa (nelaimes) buus atguvusies un atpuutusies, tad to var nolaist uz zemes un paskatiities, vai vinjai ir labi.. ja labi, tad vinju var njemt droshi pie rokas un turpinaat celju... ja nee, tad jaaliek atkal plecos un jaastiepj veel kaads briidis... vaardu sakot, manupraat, nelaimes chupaam ir vajadziigs draudziigs plecs shaa vai taa... ja man buus slikti, ja es buushu kaa nelaimes chupa, tad es arii gribeeshu draudziigu plecu... taapeec-----> neuztraucies, taapeec jau ir draugi, lai vinji buutu blakus gan tad, kad juuties laimiigs, gan tad (jo iipashi tad), kad tev ir slikti..."
05:21 pm
juutos paarsteigta.
mani meegjina shobriid paarpirkt/nopirkt.
11:28 pm
sen nebiju pa interneta veikaliem vazaajusies... vienu pasuutiijumu uztaisiiju.. shis tas mammai, shis tas man... buutu jau labi, ja riitvakar man tas viss tiktu piegaadaats.. vai veelaakais - sestdien priekshpusdienaa...tad jau tagad mammai domaataas lietas vareetu mieriigi aizgaadaat mammai...
patiesiibaa, sapratu, ka laikam jaaizveic kaads neliels loks pa neta vietaam, jaaiepeerk lietas virtuvei, graamatinjas lasiishanai, veel visaadas lietas... patiesiibaa kaardinaajums nopirkt noderiigas, labas lietas aug (jo iipashi peeec shiis dienas pastaigas pa neta veikaliem un pasuutiijuma izveikshanas) ;) taa reaalaa staigaashana pa veikaliem riebj..
taa ka neta veikali joprojaam speej mani iemaaniit savos valgos viens un divi un bez pasuutiijuma nemaz nelaizh laukaa ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:15 pm GMT.