smth
July 1st, 2008 
09:17 am
shoriit zemenju riits ;) vienas dienas laikaa pat taas, kuras nedaudz zaljaakas salasiiju daarzaa, ir kljuvushas sarkanas, sarkanas ;)
shoriit smaidaamriits :) gaaju uz darbu un smaidiiju :) jo vakar, paskatoties bildes, sapratu, ka ar smaidu tomeer ir labaak :)
imantam noleemu lakstu vietaa daavinaat lietu, kas toch vinjam noderiigaaka par kaut kaadiem lakstiem :) stikla smukburkaa sabeeru visaadus riekstus shokolaadee :) lai nashkjo nashkjotaajs ;) vinjsh pats arii atzinaas, ka tas tieshaam ir veertiigaak nekaa laksti, kas noviist un viss :)
un veel.. ir sajuuta, ka ir iestaajies jaunais gads, jo galva atkal pilna ar jaunaam idejaam, radushaas jaunas apnjemshanaas utt. :)
ir labi :)
11:47 am - Pea, radish & rare beef salad
pusdienslaiks tuvojas
12:43 pm
zemenjlaika njammu bildes )
12:57 pm - muuzhu dziivo, muuzhu maacies
jauns termins man shodien paraadiijaas.
"graviida".
02:29 pm
Veejsh aizpuush projaam visu.
Pilniigi visu.
Paliek, tikai engjelji.
05:29 pm
to be or not to be..
nu, ko..vakars ar mhat un hamletu vinju izpildiijumaa...
11:05 pm
hmmz.. A. Chehova vaardaa nosauktaa Maskavas Dailes teaatra (MHAT) viesizraade "Hamlets"... postmodernisma kichs... un shkjiet, ka shajaa izraadee tieshaam var redzeet vienkopus tik daudzos hamleta trakteejumus... toties muuzika izraadee bija...mmmm....!
viss buutu labi, iznjemot vienu - publiku... aplaudeeja tad, kad pagadaas.. un patiesiibaa tieshi publikas deelj man ir atnjemta peecgarsha... veel gribeejas kaadu iisu briidi peec priekshkara nolaishanaas ietureet pauzi un ievilkt elpu, izgarshot liidz galam izraadi... bet... aplausi visu strauji izbeidza.. nedaudz skumji..
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:16 pm GMT.