smth
June 30th, 2008 
09:51 am
sasodiits.
nezin kaadeelj, shodien no riita pashai shkjita, ka man liidz atvaljinaajumam veel 2 nedeeljas. nekaa nebija. tikko paskatiijos kalendaaraa un sapratu, ka shii ir peedeejaa. sasodiits. jaasarauj visas lietas buus.
laiks skrien.
03:58 pm
Dusmas uz otru, ir dusmas uz savu glupumu... Uz to, ka kaads otrs nedara un neriikojaas taa, kaa veeleetos Tu... Saulj! A kas Tev soliija, ka viss notix, kaa veelies Tu??;-) Tas tak Tu pate to pienjeemi par iistu esam, ne kaads cits!;-) Nu i, ka shamais nedaraas,kaa veelies? Tak taapee Tev mutiic i, lai pateiktu to! Un pauriic, lai sarunaatu, kaa nedariit taa vairaak...;-)
06:27 pm
labi, ka paguvu veel pa mazu lietu liidz maajai atnaakt... tagad taaaa gaazh...balts aiz loga.. veelme braukt pie agneses krietni ruuk... omerziteljnaja pogoda.. ;(
07:11 pm
veel reiziiti noskatiishos u2 new year`s day klipu un pozitiivaa noskanjojumaa doshos ciemos ;)
10:36 pm
atveelos maajaas :) krustdeels un vinja braalis apsveikti ;) tagad miers maajaas ;) patiesiibaa abi puishelji ir riktiigi paaugushies pa sho laiku :) skatiijos visu vakaru uz abiem puisheljiem un smaidiiju, smaidiiju, smaidiiju :) pichs pati nopietniiba, bet artuurinjsh pljaapaa un pljaapaa, un pljaapaa ;)
taads raams vakars pie agneses sanaaca :)
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:23 pm GMT.