smth
June 18th, 2008 
08:25 am - Garfield
garfield
08:26 am
abas kuukas vakar uzcepu :) shkjiet, ka taa ananaasu ir gardaaka ;) un marmoriigai kuukai pieljaavu divas kljuudas - palika gaisa burbulji un nesadaliiju miiklu divaas pusliidz vienaadaas daljaas - shokolaadiigaa palika vairaak, liidz ar to kuuka vairaak ir bruuna, nekaa divkraasaina ;( :)
nu, ko, redzees, ko koleegji shoriit teiks ;)

upd. 9:16: meiteneem garsho labaak ananaasu kuuka ;) jo suliigaaka ;)
09:16 am
ja nekaadi citi plaani uz jaanjiem neuzkritiis, tad iespeejams, ka garajaas briivdienaas brauksim uz krakovu. vakar vakaraa ap 23 ivarinjsh piezvaniija un izstaastiija savu fikso ideju :)
a ko? kaapeec garaas briivdienas neizmantot lietderiigi un nepaceljot? :)
01:51 pm
reizeem ir taa... )
07:36 pm
nogurums. un laikam arii neizguleeshanaas. taads nedaudz druumums arii.
it kaa daudz kas buutu jaaizdara, bet neko negribas.
laikam labaak tad ir sevi nepiespiest.
10:37 pm - Matilda (1996)
beidzot atkal viens saimnieciskais vakars pa maaju. shoreiz piekjeeros dreebju kaudzei. tai, kura jau krietnu briidi apkaart meetaajaas.. ieprieksh nekaadi nevareeju sanjemties un piekjerties tai... dreebes, kuraam vajag siiko remontu.. shodien sajutu sevii veelmi knibinaaties ar adatu un diegu. neko aktiivu nee, bet taa seedeet un fonaa kaut ko skatiities..
un shoreiz fonam izveeleejos Matilda (1996). kaut kaa bija atminjaa palicis, ka taada pietiekami jauka un gaisha, un viegla filma taa ir..
ir jau it kaa arii.. tomeer sapratu, ka kaut kas attieksmee ar laiku mainaas... taada rezerveetaaka taa attieksme, vai? it kaa mazajam nedaudz niigrajam paliidzeja nedaudz, tomeer pietruuka patiesa/iista prieka...
var jau buut, ka nogurums panjem savu.. nezinu.
11:32 pm
precamies vai dziivojam kopaa, radam beernus, shkjiramies un tad vairs netiekamies ar saviem beerniem (vai tiekamies 2-3x gadaa (uz sveetkiem)), jo atkal precamies vai dziivojam kopaa, atkal radam beernus un atkal shkjiramies..
vai arii kaads savaadaaks dziives modelis tiek piekopts, bet atkal ir barinjsh beernu, kuri tiek atstaati viena vecaaka zinjaa.. lielaakoties sievietes.. jaa, stereotips..
protams, ir arii gadijumi, kad otrs vecaaks aktiivi iesaistaas beerna dziivee... njemot to beernu pie sevis regulaari kaut vai uz briivdienaam, vai arii dalot laiku - nedeelju - divas pie viena vecaaka, un attieciigi tikpat daudz pie otra...
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:23 pm GMT.