smth
June 14th, 2008 
12:38 am - citaats
"nu tev ir nepieciešams pleds, gari svārki un jopcik bobcik tu doma par kaut kadiem smilšainiem ceļiem?! un tu ko pludmale nav asfalta ka butu noberzti celi?!"
10:50 am
pilniigs sviests. katru riitu saaku ar peter gabriel growing up video skatiishanos. nee, driizaak klausiishanos. no galvas jau to visu zinu. bet neapniik. laikam izveidojusies atkariiba.
nu, ko.. jaaiedzer kafija..ak, cik reti man sanaak maajaas taa leenaa garaa iedzert kafiju.. blenz pa logu, paskaties koncertu, kafija... leenais un garais riits.. reizeem kaarojas taadu garo un leeno riitu arii darba dienaa nozagt... bet nesanaak..
un veel... shoriit nemaz neskumdina peleekais laiks un liinjaashana...shoriit tas patiik..
vieniigais, kas vajadziigs absoluutam komfortam - siltums...naktii gribeejaas biezaaku segu izvilkt no plaukta.. un tagad siltuminjsh arii nodereetu ;)
tomeer vienalga - shoriit viss ir labi.
11:25 am
a man maajaas siltuminjsh pa radiatoriem naak iekshaa ;)
02:22 pm - Taxi 4 (2007)
peec kafijas iedzershanas sapratu, ka ir sajuuta, ka shii nedeeljas nogale kaut kaa baigi aatri ir pienaakusi... kaut kaa joprojaam baigi labi atceros pagaajusho nedeeljas nogali un visa galvas kratiishanaas, kas notika shiis nedeeljas laikaa, jau ir paguvusi aizmirsties.. bet vispaar es censhos sho lietu piekopt - maximaali aatri atsleegties no darba un galvas kratiikljiem...
lai sho dienu turpinaatu absoluuti nenopietnaa un mieriigaa veidaa, noleemu noskatiities kaadu kaarteejo sviestu :) shoreiz taa bija Taxi 4 (2007). nezinu kaadeelj, bet saaka likties, ka principaa sho filmu var ljoti mieriigi saakt veidot kaa seriaalu ar seerijas garumu 45 minuutes :) noziedznieku netruuks, bet ar tiem jokiem... nu, jaa.. izdomaat muljkjiibas..un taadas, lai taas nebuutu jeelas un pliekanas... vareetu buut pagruuti :)
tomeer kopumaa njemot - peleekaa dienaa var noskatiities un nedaudz pasmaidiit un izmest miskastee ;)
un veel... ne par filmu, bet par duksiibu. izskataas, ka zhurka kljuust veca. aizvien vairaak un vairaak censhas uztureeties manaa tuvumaa.. tagad, filmu skatoties, pat kleepi ietrausaas.. lai gan. ja taa padomaa, kakjim 5 gadi nav jau nekas tik daudz... triisdesmit ar astiiti peec cilveekgadiem... bet, nu.. tieshaam raamaka un draudziigaaka ir kljuvusi.. kausliiga gan joprojaam reizeem ir :P kaut kas no psihaa kakja (kaa viens otrs vinju deeveeja) vinjaa ir saglabaajies :) duuda ar raksturinju :D
04:22 pm - Deception (2008)
turpinaam kino dienu ar Deception (2008).
patika. tomeer laikam veelreiz neskatiitos. pirmaas un vieniigaas reizes patikshana.
laikam sen nav bijushas attieciibas ar krimikjiem :) kaut kaa kaarojas taadas nedaudz asas sajuutas ar liikjiem un citaam tipiskaam krimikju padariishanaam, lai vakaraa buutu nedaudz bailiigi guleet :) jaapiekjeras taam divaam tess gerritsen graamataam, ko peedeejaa reizee iepirku lidostaa.
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:22 pm GMT.