smth
June 7th, 2008 
02:12 am - Garfield
garfield
02:14 am
5,5h baudas ieksh Riharda Vaagnera "Ziigfriids".. varbuut nedaudz par daudz kicha, tomeer kopumaa patika. nedaudz kaitinaaja tikai operas chiikstoshie kreesli :) un veel uzdevu sev jautaajumu - vai viss tas muusu sabiedriibas kreejums naaca muuzikas, izraades deelj, vai tikai taadeelj, ka taa bija pirmizraade? :>
varbuut no riita buus garaaks apskats, par to, kaa bija, bet shobriid negribas analizeet neko ;)
peec operas izraades ar ruutu aizbraucaam liidz vecaakjiem... vinjiem ir lielisks suns :) taads draudziigs lopinjsh :))
riktiigi izstaigajaamies pusotras stundas garumaa gar juuru :) uudens siltaaks par smiltiim pat ;) riktigi izrunaajaamies par dazhaadaam lietaam - gan darba, gan ne-darba ;)un taas gaishaas naktis.. abas ar ruutu nosmeejaamies par to, ka peec pusnakts vazaajoties gar juuru pilniigi mieriigi varam skatiit viena otru sejaa un visas emocijas nolasaamas bez papildus gaismas :D
maajaas braucu ar smaidu.. un skalju muuziku :)un nedaudz smilshu aplipushaam kaajaam ;)
bija lielisks vakars... tieshaam jauks vasaras vakars ;)
03:16 am
veel neesmu aizgaajusi guleet.
un kljuustu aizvien niknaaka shobriid.
var jau buut, ka - jo mazaak zini, jo mieriigaak ir?
varbuut ir taa, ka paaraak daudz domaaju par viskautko?
varbuut ir taa, ka profesionaalaa deformaacija dara savu - izdomaa vienmeer ljaunaako variantu, un meklee pieraadiijumus tam, ka tieshaam ljaunaakais variants ir tas, kas iistenojas.
01:25 pm
vakarnakt, braucot pa vecaakjiem, divus ezhus pamaniiju klejojam pa ielaam.
pirmais ezis muus ar ruutu nedaudz nobiedeejaam, jo nezin kaadeelj iedomaajaamies, ka taa vareetu buut zhurka.. bet ieskatiijaamies labaak - ezis vulgaris.
otrais jau vairs iipashi nepaarsteidza. vieniigais pie sevis noshkjendeejos par to, ka mazais, dumais zveers vazaajas nakts laikaa pa ielaam... kaads veel netiishaam shitaa var sabraukt to zveeruli.
divi citi ezhi )
02:05 pm
laiks aiz loga smuks. varbuut vajadzeetu izvilkt dibenu no maajas.
bet ir vairaaki jautaajumi - kurp? ar ko? ko dariit?
varbuut vajadzeeja vakarvakaraa agraak maajaas ierasties un aizdoties agraak guleet, tad shobriid jau buutu aizbraukusi liidz laukiem.. bet, ja godiigi, nogurums tik liels, ka negribas triekties milzu gabalus. jaa, zheel, ka kapusveetki paies bez manis. bet shoreiz buusu egoistiska - man svariigaak ir atpuusties.. peedeejaas nedeeljas ir vienkaarshi sviests. juutos bezgala nogurusi no taa visa. bet kjepinjas pa celt gaisaa arii negribas.
juutos fiziski un emocionaali iztukshota.
eh... es te taa padomaaju, ka laikam jau kaut kur jaaaizbrauc uz vakara pusi. negribas milzu atpuutnieku puuljus redzeet. gan jau liidz vakaram radiisies doma, kurp aizbraukt.. un varbuut kaads briivpraatiigais kompaanijas sastaadiitaajs uzradiisies. pie sevis tikko nosmeejos, ka ieksheeji shajaa mirklii noskaneeja shaads vaardu salikums - 'atdoshos labai kompaanijai' :)
04:11 pm
slikti seedeet caurveejaa. jau ceturto dienu mokos ar sprandu. galvu gruuti pagriezt.. un reizeem saape taada kaa ar adatu izdurtu man cauri...
05:08 pm - The Devil Wears Prada (2006)
njemot veeraa to, ka shajaa nedeeljas nogalee riktiigi gribas izveedinaat galvu no visa un visiem, arii filmu izveele ir iz seerijas - apskati, pasmaidi un izmet aaraa ;) taapeec pirmaa, ko noskatiijos ir The Devil Wears Prada (2006). izklaideeja labi ;) skanju celinjsh arii patika ;)
patiesiibaa, skatoties filmu aizdomaajos par sho saapiigo teemu darbs vs. privaataa dziive. ne tikai globaali, bet laikam pat vairaak attieciibaa uz sevi.
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:23 pm GMT.