smth
June 3rd, 2008 
07:25 am
rozaa iriss shoriit uzplaucis vaazee. un dzeltenais arii.. liidz vakaram gan jau arii zili baltais un bruunais iiriss uzplauks.
galvenais, lai pa dienu duksene vaazi nenogaazh.
un veel. noskanjojums ir nedaudz labaaks nekaa vakar vakaraa. bet svineet joprojaam neko negribas.
09:17 am
atkal darba galds ir paarveerties par pukju daarzu :) un viss tik labi smarzho :) freezijas, iirisi, rozes, rudzupukjes, piipenes un krizanteemas... ;)
labi, atziistu. svineet negribu, bet laksti patiik ;)
09:25 am - no zajca
Ja tu aizbrauksi uz Himalajiem, tu iegūsi klusumu, bet ja tu mācēsi iegūt klusumu tirgus placī, tad tas būs tavs klusums!
/Osho/
10:09 am
diena veel liidz pusei nav nokljuvusi, bet jau ir dazhi paarsteigumi.
shkjiet, ka sveiceejus varu iedaliit divaas daljaas. draugi, kuri sveic taapeec, ka ir draugi ;) un otra grupa - tie, kurus es deeveeju par korporatiiviem sveiceejiem - tie, kuri sveic taapeec, ka ir svariigi uztureet labas un draudziigas attieciibas. patiesiibaa, to jau sen esmu sapratusi, ka darbs biezhi vien veiksmiigaak biidaas uz priekshu, ja ir shis neformaalo attieciibu tiikls izveidots. jo ilgaak darbojies kaadaa jomaa, jo plashaaks ir attieciibu tiikls. un, ja rodas kaadi jautaajumi, vai probleemas, galvenais ir zinaat, kam piezvaniit, ar kuru parunaat utt. protams, tas saistiits arii ar to, ka arii tev pasham jebkuraa mirklii var piezvaniit un luugt paliidziibu. bet.. roku rokaa tomeer ir vieglaak risinaat jautaajumus, nekaa vienam plikam pa naatreem njemties.
01:44 pm - Rhubarb, Raspberry Clafoutis
a

receptiite )
10:50 pm
ja tev ir iedots pirkstinjsh, nevajag censties sagraabt uzreiz visu roku.
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:21 pm GMT.