smth
May 21st, 2008 
07:36 am
nedaudz nervozeeju. tagad no riita veel viss atri jaapaarskata, lai raaaaadioriitaa vareetu normaali atbildeet uz visiem jautaajumiem. kaa parasti - baidos no kaadiem negantiem jautaajumiem.. bet gan jau ar tiem arii tiksim galaa. shodien buus nedaudz vieglaak, jo inta arii naak liidzi. vismaz par vinjas jautaajumiem man nebuus jaaminstinaas..
09:16 am - Fotoradari uz Latvijas ceļiem varētu sākt strādāt jūlijā
Publicēta: 08:19 21.05.2008.

Rīga, 21.maijs, LETA. Pirmie fotoradari uz Latvijas ceļiem varētu sākt strādāt jūlijā, šorīt intervijā telekompānijai LNT sacīja Ceļu policijas biroja vadītājs Edmunds Zivtiņš.
Ceļu policijas vadītājs pastāstīja, ka pašlaik fotoradari ir nopirkti un tiek izmēģināti, lai vasaras vidū tos varētu sākt pilnvērtīgi izmantot. Zivtiņš pieļāva, ka ar šo radaru apsaimniekošanu varētu nodarboties gan privāti uzņēmēji, gan policija.
Par fotoradaru fiksētajiem pārkāpumiem netiks piešķirti soda punktu, jo netiks sodīts vadītājs, bet gan atbildība gulsies uz automašīnas, ar kuru izdarīts pārkāpums, īpašnieku.
Zivtiņš ir pārliecināts, ka fotoradars no ceļu satiksmes drošības viedokļa ir ļoti spēcīgs instruments negadījumu mazināšanai uz autoceļiem.
Ceļu policijas vadītājs piebilda, ka pārkāpēju notveršanai un sodīšanai veiksmīgi palīdz netrafarētie spēkrati, kuru skaits nākotnē tikai palielināšoties.
11:35 am
raaaadijo riits beidzaas labi :) vismaz pashai taa shkjiet ;) dazhi neerti jautaajumi gan bija, bet tur mees par trijiem tikaam galaa.
riktiigais prieks bija par meiteenu, kas pati meklee darbu. taads uznjeemiigs un apnjeemiigs skukjis izklausiijaas.
nu, ko... tagad var iedzert riita koooofe un apeest rabarbermaziiti. un tad - darbos iekshaa.
01:36 pm
viena diena, viena roka, divi apdegumi.
no riita piegruudu roku pannai. tagad - metaala teejkannai.
saap.
03:19 pm
esmu tikusi pie lieliskaa komandas kreklinja ;)
gribas jau tagad gjeerbt to muguraa ;)
jaapaskataas, uz kuru posmu reaali es vareetu tikt. shobriid viss baigi samudzhinaajies ar laikiem.. jaapaplaano... jaapaskataas... un jaapiedalaas :)
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:31 pm GMT.