smth
May 17th, 2008 
10:08 am
vakar satikaamies ar ruutu. teeja un duums kaltenes akmenjainajaa juurmalaa. pavasaris ir skaists - lapu koku svaigais zaljums, ziedosho koku baltaas kupenas.
11:41 am
netiishaam uzkliidu vietu, kur visaadas fobijas mineetas vienuviet ;)

Фобии от А до Я )
04:03 pm - Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
shodien kaut kaa nekaarojas kaut ko aarpraataa rosiities.. divas trakas nedeeljas pagaajushas.. taapeec visas aktivitaates shodien samazinaatas liidz minimumam... gribas dzivoties pa gultu.. un gribas kaut ko skaistu. taapeec noskatiijos Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004).. atceros, kaa savulaik esmu vairaakas reizes meegjinaajusi to noskatiities, un vienmeer aatri apnika.. bet peec tam, veelaak kaut kaa pieseedu un skatiijos.. un shodien bija shii sajuuta, ka sho filmu atkal vajag... joprojaam taa ir lieliska.
06:05 pm - Tumsie briezi (2006)
diveejaadas sajuutas ir noskatoties Tumsie briezi (2006). kaut kas tajaa visaa patika, un kaut kas nepatika.
laikam nedaudz vairaak taa filma pie sevis jaapagremo. shobriid ir gruuti noformuleeties..
07:57 pm
par muzeju nakti.
pirms laikam diviem gadiem biju taas muzeju nakts laikaa paklejojusi pa riigas muzejiem..bija forshi :) laikam toreiz vislabaak patika andrejsalaa...taa atmosfeera, taa diezgan siltaa nakts... :)
pagaajushajaa gadaa muzeju nakts laikaa biju shveicee.. bet taa kaa pa dienu toreiz mees ar ruutu riktiigi daudz kliidaam apkaart, tad pietruuka speecinjsh muzeju naktij..
shogad atkal muzeju nakts.. it kaa gribas savaakties un pastaigaat.. bet no otras puses.. visas taas ljauzhu masas...
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:29 pm GMT.