smth
March 20th, 2008 
07:48 am
tikko iestaajies pavasaris ;)))
s chem vseh i pozdravljaju :)
01:35 pm - "Galerijai Centrs" ar atklātu liesmu deg jumta siltumizolācija nelielā platībā
Publicēta: 13:22 20.03.2008.

Rīga, 20.marts, LETA. Ugunsgrēkā Rīgā, "Galerijā Centrs", sporta zālē zem jumta pārseguma ar atklātu liesmu deg siltumizolācija 20 kvadrātmetru platībā.
Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieka palīdze Inga Vetere, uguns liesmas tiek dzēstas, izmantojot autopacēlāju.
Notikuma vietā ieradušās 13 ugunsdzēsības automašīnas. Izsaukums uz notikuma vietu saņemts ap plkst.12.30.
Virs ēkas piebūves jumta redzami dūmi, atklāta liesma nav redzama. Notikuma vietā jūtama deguma smaka.
No veikala evakuēti cilvēki. Kā aģentūrai LETA pastāstīja kāda no veikala darbiniecēm, no tirdzniecības centra evakuēti gan visi pārdevēji, gan arī pircēji. Pārdevējiem pateikts, ka veikalā varēs atgriezties ne ātrāk kā pēc stundas.
Tirdzniecības centra darbinieki pameta savas darbavietas pēc tam, kad bija atskanējusi signalizācija, aģentūrai LETA pastāstīja kāds no veikala darbiniekiem.
Policija patlaban norobežo notikuma vietu. Apkārtējās vietās bloķēta transportlīdzekļu satiksme.
Šis ir paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks.
01:41 pm - A Tartine Lunch, with Salad & Honey and Prosciutto Tartine, Fennel and Zucchini Salad
pavasariigas noskanjaas..
08:07 pm
peec darba darbaa seedeejaam un dzeeraam shnjabi. druumi bija. tik nozheelojama sajuuta. saproti, ka lietas notiek nejeedziigi, bet neko nevari mainiit. viss, ko n-gadus esi buuveejis, kas bijis svariigs, vienaa briidii var tikt aizslauciits. esi centies dariit visus darbus peec labaakaas sirdsapzinjas un peekshnji..ai, besis. peedeejo nedeelju pastraadaat ir aarkaartiigi gruuti, jo nepaartraukti domaa par to, kaadas veel izmainjas tiks izdomatas.
08:47 pm - Punch-Drunk Love (2002)
njemot veeraa peedeejaas nedeeljas notikumus un sho dienu, gribeejaas kaut ko galvu izveedinoshu noskatiities... nezin kaadeelj nosaukums Punch-Drunk Love (2002) lika domaat, ka buus kaut kas aarpraatiigi gaisiigs, nenopietns, viegls...
bet sanaaca nedaudz savaadaak... taada divaina filma... it kaa jau vieglai vajadzeetu buut, bet tas, kaa tas viss pasniegts, likaas nedaudz smagneeji...
tomeer shiis dienas noskanjojumam iisti nedereeja...
jaanoskataas kaada multene, taa toch galvu izveedinaas.
10:51 pm - The Butterfly Effect 2 (2006)
nekaadas multenes nebija. noskatiijos beidzot The Butterfly Effect 2 (2006).
neskatoties uz to, ka ieksh imdb shii filma ir it kaa zemu noveerteeta, tomeer man patika..
patiesiibaa, filmu skatoties, daudz domaaju par izveeli... mees izveelamies, izveelamies, izveelamies... izdariisi taa, sekas buus shaadas, izdariisi shitaa, viss beigsies savaadaak... katru mirkli tu izveelies to, kaa riikosies... un reizeem dziivee gadaas taa, ka izejot vienu apli, vari nonaakt atkal shii aplja saakumaa.. un veelreiz ej un veelreiz...kameer saproti, kaa buutu bijis pareizaak un izdari to... un izraujies aaraa no taa aplja..
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:24 pm GMT.