smth
March 18th, 2008 
10:37 am
shodien mani piemekleejushas shaubas. skatu projektu un ir bail.. bail, ka varu palaist kaut ko buutisku.. bail, ka saskanjoshu to, ko patiesiibaa nedriiksteetu saskanjot.. un tajaa pat laikaa bail, ka varu piekasiities tur, kur patiesiibaa var arii nepiekasiities...pie katra aizdomiigaa vaardu salikuma pielieku jautaajuma ziimiiti un pierakstu, ka jaanocheko, kaa tas ir taadaa vai citaa dokumentaa, ka jaasaliidzina tas, kaa tas viss kopaa liimeejas vienaa lielaa bildee..
var jau buut, ka shaubas nav nemaz tik sliktas shajaa gadiijumaa. piesardziigi buushu paarbaudiijusi daudzas lietas, tomeer.. tomeer pashai shobriid shkjiet, ka shaubas noraada uz neprofesionalitaati. pashai shkjiet, ka profesionaalji neshaubaas un uz visiem jautaajumiem speej atbildeet neminstinoties, ka vinjiem visas atbildes ir galvaa un nav jaalasa papildus shis vai tas..
var jau buut, ka shiis manas shaubas radushaas peedeejaas nedeeljas notikumu deelj... jo ir sajuuta, ka taa siena, kas tevi ir sargaajusi un palidzeejusi, ir sagrauta.. palikushi gruveshi.
10:56 am - Šodien gaidāms stiprs sniegs
Publicēta: 10:07 18.03.2008.

Rīga, 18.marts, LETA. Šodien gaidāms stiprs sniegs, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūra.
Dienas laikā Latvijas centrālajos un austrumu rajonos vietām gaidāms sniega segas pieaugums no sešiem līdz desmit centimetriem, aģentūrai LETA pastāstīja Meteoroloģisko prognožu daļā.
Sniega dēļ patlaban apgrūtināti braukšanas apstākļi pa galvenajiem valsts autoceļiem vietām Kurzemē, Latgalē un Zemgalē.


aiz loga jau paaris paarslas lidinaas.. nu, jaa.. vakar vakaraa, maajaas naakot, riktiigi knagji sala.. ziema nepadodas.
11:34 am - Crystal herb rice paper rolls with peanut sauce
veel viena receptiite no astras.
01:01 pm - par sadziivi
izskreeju pusdienslaikaa mazo loku ap darbu.
nu, jaaa.. inflaacija... peedeejo reizi (rudenii) atshuvu 3 bikseem galus pa 12 latiem (turklaat divi bija dzhinsi un par tiem, protams, panjeema nedaudz daargaak).. shodien aiznesu divas 'parastaas' bikses.. un samaksaaju tos pashus 12 latus. labi, ka taas buus gatavas pirms lieldienaam - varees kaadas panjemt liidzi uz varshavu :)
laimas veikala jaunais interiooors..it kaa cmukaak. bet vairs neizdodas piekljuut tik daudzaam lietaam pasham. gribeejaas kaut ko garshiigu, bet nekas neuzrunaaja. to, ko it kaa gribeejaas, ieraudziiju, bet ne taadaa formaa, kaa gribeetos... labi, ka kaaro zobu varu apmaaniit. kad saldumu veikalaa neko saldu nevaru atrast, tad dodos uz aptieku peec hematogena. liidz ar to noveeroju, ka arii aptiekaa inflaacija atstaajusi peedas..
02:04 pm - Chocolate & coffee truffle pots
kaaruminjsh :)
02:09 pm
sniegs aiz loga taa kaa sniega bumbaas...
02:48 pm
taaks... veel viena diena kalendaaraa jaaieziimee iipashi..
tikko iepirku biljetes uz izradi 23.04. - Комедия А.Н.Островского "На всякого мудреца довольно простоты" (Режиссер-постановщик - Олег Табаков). arii uz sho pasaakumu, taapat kaa uz BG koncertu, izveidojaas 4 cilveeku kompaanija :) shoreiz gan sanaaks, ka ieshu ar koleegjiem :)
nu, ko - aizvien vairaak pasaakumiem no sava mazaa sarakstinja lieku klaat kjeksiiti par to, ka biljetes ir nopirktas... :) tas priecee :)
05:41 pm
tiiriiju darba pastkasti, un uzduuros shaadai memory game ;)))
ko tik nepiesuuta draugi un pazinjas... :D
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:26 pm GMT.