smth
March 16th, 2008 
08:41 am - Garfield
garfield
08:42 am
puupolsveetdiena. vakar atstiepu maajaas puupolslotu, ir smuki. shoriit veel nopriecajos par to, ka hiacinte saak plaukt. taads puupolu un hiacintes smarzhas sajaukums.. pavasara smarzha maajaa...
atkal gruuti noguleet. no pusseptinjiem vaartiijos pa gultu. visaadas domas domaajaas. gan par pagaatni, gan uz naakotni veerstaas. patiesiibaa ir tik daudz lietas, ko kaarojas izdariit. un.. ja nesaaksi dariit, tad neko arii neizdariisi. vienkaarshi jaasanjemas un jaadara. pirmaa reize vienmeer ir visgruutaakaa, jo ir taadas kaa nelielas bailes - vai es zinaashu, kaa ir tas un tas, vai es pratiisho to un to, vai man izdosies tas, kas kaarojas. bet, pameegjinot vienreiz, otrreiz, saac saprast to 'dreebi'.. un tad jau viss aiziet.
09:51 am
slapjsh sniegs.
05:54 pm
priecee tas, ka jau tagad diena ir tik gara.. veel divas nedeeljas un tad dienas veel par stundinju ilgaak bus gaishas. protams, buus kaads neliels briidis, kad no riita buus gruutaak piecelties, toties ieguvums ir garie gaishie vakari.
atnaacu maajaas un smaidiijaas. taaaada puupolu smarzha! nabaga hiacintei to neizkonkureet ;)
ar inesi un eliiziiti aizlaidaam liidz juurai :) bija doma pabarot gulbjus, bet... inese aizmirsa maajas maisheli ar maizi :) taa nu nekaada diedelnieku baroshana nesanaaca. vienkaarshi izstaigaajaamies un ljaavaam beernam izskraidiities ;) patiesiibaa, tas ir traki. laist maajas pagalmaa vienu to beernu negribas - mashiinas brauc, sveshi cilveeki arii staigaa.. pa istabu nekaada izdauziishanaas arii nesanaak. nosmeejaamies ar inesi, ka shovakar eliiziite buus mieriiga un aatri atkritiis guleet :) khe, ja godiigi, tad man shobriid arii miegs aciis saak kaapt :) svaigs gaiss un kustiibas dara savu :)
06:57 pm - Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
esmu pamaniijusi, ka sestdienaas un sveetdienaas gandriiz ienmeer kaarojas taadas it kaa beernu filmas.. tagad noskatiijos Harry Potter and the Goblet of Fire (2005). patika ;) tieshaam patika ;)
kaarteejo reizi gan secinu - jaapieseezh buus un jaaizlasa visas graamatas peec kaartas ;)
poterus lasiishu peec tam, kad izlasiishu inetas un sigitas iedotaas graamatas.
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:27 pm GMT.