smth
March 14th, 2008 
10:24 am
vakar uz palodzes bija piparkuuksirdis, shodien jau leekaajoshi zakji ;)
11:24 am
vakar tiku pie Imogen Edwards-Jones "Air Babylon". Pirms guleetieshanas saaku lasiit.. aakjis luupaa ir! :) tagad gribas aatraak maajaas un ar graamatu noliist gultaa.
02:37 pm - Alūksnē akcijā ielu bedres piepildīs ar ziediem
Publicēta: 12:56 14.03.2008.

Valmiera, 14.marts, LETA. Rīt, 15.martā, Alūksnē Lielā Ezera ielas bedres tiks piepildītas ar ziediem, lai tādā veidā aktualizētu nesakārtoto ielu problēmu, aģentūrai LETA pastāstīja akcijas organizators Māris Šļivka. lasiit taaalaak par miermiiliigo protesta akciju )
05:09 pm - Mežaparks vasaras sezonā piedāvās jaunas un atraktīvas izklaides iespējas
Publicēta: 16:15 14.03.2008.

Rīga, 14.marts, LETA. Sākoties pavasara un vasaras sezonai, kultūras un atpūtas parks "Mežaparks" saviem viesiem piedāvās vairākas jaunas aktīvās atpūtas iespējas, šodien preses konferencē pastāstīja Rīgas pašvaldības aģentūras "Mežaparks" kultūras projektu vadītāja Iveta Ārgale. lasiit taaalaak par (iespeejams) skaisto naakotni )
09:42 pm
sirmie mati pasleepti ar kraasas paliidziibu :) tas priecee :)vieniigais nedaudz biedee kriitosho matu skaits. laikam peedeejaa laika stresi dara savu. vitamiinus vajag.
shobriid ir meezhamais garastaavoklis. cereeju, ka shodien visu, visu varees iztiiriit, izmest utt., bet nesanaaca. paaraak centiigi es visaam lietaam eju cauri. bet vienalga - shovakar es berzu, mazgaaju...maisu sakraameeju ar visaadaam papiirlietaam. piekjeeros tiem plauktiem, kurus visu laiku esmu atlikusi..jo visu laiku bija sajuuta, ka taas lietas, ko shodien metu aaraa, veel ir jaaglabaa.. pirms tam bija zheel, bet shiis nedeeljas saakumaa peekshnji radaas sajuuta, ka tieshi tagad ir jaataisa lielaa tiiriishana. kraameeju to visu maisaa un kljuva vieglaak. un pareizi saka, ka nav ko kraat un apaugt. shodien gan laikam nesanaaks, bet veel ir jaaizmeezh dreebju skapis un jaapaarskata graamatu kaudze. zinu, ka ir graamatas, kas ir 2 eksemplaaros, zinu, ka ir graamatas, kuras negribas patureet. bet tam arii buus jaapiekjeras. patiesiibaa, tik daudz mantu ir, kuru atrashanaas maajaas ir jaapaarskata. gribeetos to visu izveikt liidz lieldienaam, bet nezinu vai izdosies. centiishos.
10:20 pm
enjgjeliic ;) )
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:29 pm GMT.