smth
March 11th, 2008 
07:47 am - Garfiljdjiks
garfilds
07:53 am
atkal shonakt bija sapnis iz seerijas - aktiivi jaadarbojas, jaarisina probleemas utt. tik intensiivs un emocionaali nogurdinoshs, ka modinaataaja zvanu uztveeru ar atvieglojumu.. pamodos, paarliku modinaataaju uz pusstundu veelaak un baidiijos, ka tikliidz aizveershu acis, taa atkal atgrieziishos sapnii. nee, tomeer taa nebija. atlikusho pusstundu snauduljoju un sapnjoju par to, kaa buutu pareizaak risinaat sapnii redzeetaas probleemas.
09:52 am
tomeer peec gariem vakariem ir zinaams sagurums no riitiem. kameer dzeru savu ikriita vitamiinu, pierakstiishu sho to no riita veerojumiem uz ielas.
neskatoties uz to, ka sauliite spiid, cilveeki lielaakoties druumi. taadas saburziitas, bezkraasu sejas. ir jau pa kaadam retam cilveeku sugas eksemplaaram, kas smaida vai sagjeerbies gaishaas kraasaas, tomeer vinju ir mazaakums.
peedeejaas dienaas kaut kaa iipashi aciis ir iekritushi louis vuitton sominju iipashnieces. viltojumu, protams. iistaas prasa zinaamu iznesiibu un attieksmi. bet sheit.. nozheelojami..kaut kaa shkjeermi pat sametas, skatoties uz vinjaam. patiesiibaa incanti ir ar taam zimollietaam. var, protams, neviizhiigi pret taam attiekties, tomeer, ja tas ir maakslas darbs, tad gribas zinaamu pietaati pret to. nezinu, varbuut man vienkaarshi ir nepareiza attieksme pret to visu. tomeer man shkjiet, ka dumi tas ir - iegaadaat viltojumu.. vai nu ir, vai nu nav. nevis it kaa ir.
un veel shoriit paveeroju, ko cilveeki no paartikas plauktiem stiepj sev liidzi. viena paziistama zhurnaaliste rokaas stiepa grikju paarslas. kaads viirietis stiepa milzu limpenes pudeli un maisinjaa maizi.. bet vispaar sievietes biezhaak stiepj jogurtus, augljus, salaatus... virieshcilveeki? ar vinjiem ir dazhaadi varianti.. ir veseliigaas paartikas piekriteeji, ir ne tik veseliigas paartikas piekriteeji. piemeeram, noveerots, ka tie, kas buuvnieciibaa straadaa, nereti stiepj limpenes un kefiirus ;)
veel secinaaju, ka kaut kas tomeer man patiik ieksh z4 :)
un veel... shkjiet, ka kaiminjmaajaa atkal gatavojas lielai piparkuuku cepshanai :) uz palodzes saak paraadiities milzu bljodas un visaadi paartikas produkti.. buus atkal kur pamielot acis :)
un veel.. zheel man to sievieshu, kas saliekushas devinjos liikumos uz ljodziigaam kaajeleem tomeer meegjina pie augstiem papeezhiem pietureeties.. protams, papeedis ir papeedis.. tomeer es labaak (pagaidaam) izveelos zemo lidojumu - stabili, droshi.. kaadreiz jau pati arii tik uz papeezhiem vien dziivojos, bet tad pienaaca laiks, kad saaku 'piezemeeties'.. shobriid gan ik pa briidim ir veelme atpakalj kaapt, bet tad jau redzees, kas no taa visa sanaaks.
un veel. shaads labs, saulains laiks mudina aizvien vairaak kaut kur apkaart blandiities. juutu, ka ar tiem 5 pasaakumiem, kas shobriid jau uz tuvaako pusgadu zinaami (varshava, bjorka, positivus,nedeeljas nogale ar astru kaadaa viesu namaa vai kempingaa kurzemes juurmalaa, roma), ir par maz. vajag veel kaut ko ieplaanot. nemiera gars mudina dariit veel kaut ko.
10:51 am
mamma vakar jau redzeeja pirmo tauriņu. dzeltenu. vai nav taa kaa par agru?
turklaat runaa, ja redz pirmo dzeltenu taurinju, tad vasara buushot karsta.
12:17 pm
iz biljeshu servisa maajas lapas: "Komiska izrāde PASAKA PAR SNIEGBALTĪTI atskaņota instrumentālais kvartets Shady Brass 29.03.08 18:00 Jaunmoku pils Kolonnu zāle."
Varbuut aizdoties?
05:14 pm - Oriental duck salad
atkal kaads salaats
05:24 pm
piekjeeros favoriitu sakaartoshanai, jo gribeejaas atrast vienu konkreetu lapu.
mekleeju es luuk sho lapu..
bet patiesiibaa meerkjis bija cits..svariigaakais bija atrast sho...
kaadreiz sen, sen, sen man sho linku uz sho lapu iesuutiija... tas, kas iepatikaas, bija muuzika ;) shtrunts par speeli, bet taa melodija taaaa uzrunaaja...
paklausiijos atkal.. un secinaaju, ka joprojaam uzrunaa...kaarojas veel un veel, un veel to klausiities..
08:31 pm - Klass (2007)
njaaa...Klass (2007). aarkaartiigi smaga.. bet laba. tieshaam. nebiju gaidiijusi, ka buus tik laba.
beernu, pusaudzhu vardarbiba...iipashi skolaa..iipashi attieciibaa pret klasesbiedriem..un trakaakais laikam ir, ka tam nav robezhu. nenostraadaa bremzes. bara instinkts - vai nu tu esi taads, kaa cits, vai arii esi nekas. viss atshkjiriigais ir nepareizs un slikts, taadelj pret to jaaciinas.
11:48 pm
aiziet gulet un neuzlikt modinataju..labi, ka pedeja bridi pirms aizmigsanas attapos..krietnu bridi shadu pigoru nebiju izstradajusi..
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:27 pm GMT.