smth
March 9th, 2008 
07:28 pm - Sahara (2005)
Sahara (2005)...atziishos godiigi - uzkjeeros uz tuksnesi un penelopu :)) peec piedziivojumu romaanu un celjojumu aprakstu, kas saistiiti ar tuksnesi, izlasiishanas shkjita, ka arii shii filma vareetu buut incanta... penelopa krusa bija kaa piedeva tam visam :) cereeju, gaidiiju... un dabuuju vidusmeera piedziivojumu filmu... nekas iipashs.. viens gan man skaidrs - otro reizi neskatiishos...
08:30 pm
tikko atcereejos.
nedeeljas nogalee shkjirstiiju kaut kaadu gada saakuma zhurnaalu..tur bija gada horoskopi.. izlasiiju un nedaudz nosmeejos pie sevis. izskataas, ka kaut kaada dalja patiesiibaas jau tur ir.. horoskopaa man bija rakstiits, ka shis gads buus taads celjojumu gads..nu, jaa.. paaris komandeejumi jau bijushi, biljetes ir nopirktas uz varshavu lieldienu laikaa un romu oktobra beigaas...nedeeljas nogales izbraucienus tepat apkaart pa latviju nemaz jau var neskaitiit ;) turklaat sajuuta shobriid ir taada, ka ar to viss nebeigsies. gan jau kaut kur veel aizkliidiishu... nemiera gars.
10:51 pm
otrajaa pagrabaa dziivo sikspaarnis. varbuut vinji ir vairaaki.. tomeer konstateets tika viens. izpeetes darbi par to, cik tad iisti sikspaarnji ir, netika veikti, jo teetim negribeejaas trauceet vinju mieru.
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:27 pm GMT.