smth
March 2nd, 2008 
12:29 am - Ondskan (2003)
krietnu briidi nevareeju piekjerties Ondskan (2003)..shovakar beidzot to izdariiju..baidiijos, ka buus riktiigaa briesmu filma.. bet..rezultaats sanaaca taads, ka patika, patika, patika! nekaada vieglaa un saldaa nebija, bet to arii nekaaroju shodien.
09:20 am
veel jau it kaa vareetu pagulshnjaat - laiks veel ir.. tomeer nee. paldies dievam shonakt normaali vareeja guleet. nakts pirms tam bija kaut kaads murgs, jo tikliidz aizveeru acis, taa acu priekshaa njirbeeja visaadas ziimes - i celja ziimes, i noraades lidostaa, i visaadas reklaamas, i veel cilveeki tam pa virsu... nu, gluzhi, kaa parasti taadi murgulji tiek raadiiti multeneees ;)) shonakt viss bija vienkaarshaak - izsleedz lampinju un aizmiedz ;)
nju, ko.. tagad, kraameejoties, jaaizdoma, ko apmeeram no graamataam kaarojas iepirkt un cik naudinjas tam driikst atveeleet. peec paaris stundaam kopaa ar zajcu aizdosimies ekspediicijaa uz graamatu izstaadi :)
09:46 am
kafijas smarzha... )
03:51 pm
ikgadeejais rituaals izpildiits - esmu maajaas ar kaudziiti graamatu. shogad patiesiibaa baigi maz gan to graamatu bija..cereeju, ka buus vairaak.. nu, ko - pati sev iepirku 5 graamatas. khe.. tikko nosmeejos pamatiigi - visaam piecaam vaaki taadi sarkaniigi dzeltenos tonjos ;))patiesiibaa jutos nedaudz viilusies arii par to, ka nemaz jau tik ljoti atshkjiriigas cenas no ikdienaa veikalaa esoshajaam nebija...
jebkuraa gadiijumaa - shis tas tomeer iepirkts ir. inese satikta ir. klacha uzsista ir. un tagad mieriigu sirdi var noskatiities kaadu izklaideejoshu filmu :))
05:51 pm - Romeo + Juliet (1996)
hmmmz. gribeeju kaut ko izklaideejoshu, taapeec skatiijos Romeo + Juliet (1996).. nezin kaadeelj biju iedomaajusies, ka shii filma ir taada..nu, taada paviegla.. jaa, jaa - nebiju redzeejusi filmu, taapeec nezinaaju ko gaidiit.. izraadiijaas, ka taa pati vien shekspiira luga ne-vieglaa formaa. protams, trauceeja taa kraasainiiba un kichs visnotalj biezhi, un cukurdupsis dicaprio arii :))tomeer kopumaa - nemaz tik traki nebija.
nee, tagad tieshaam kaut kas jaanoskataas izklaideejoshs.. taa seeriigaa nots sveetdienas dienai nemaz, nemaz nekaarojas...
08:43 pm
khe, visu dienu kaarojaas alus. beidzot atcereejos, ka maajas kraajumos ir tachu arii paaris alus pudeles ;)khe, izvilku vienu, kurai kaa izraadaas tuvojas deriiguma terminja beigas... haa... taatad - veelme iedzert alu nebija bez pamata :D
alus ir njammm- njamm - njammm :D
09:31 pm - Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001)
izklaides noluukaa noleemu veelreiz noskatiities Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) :)) ja kaadreiz, pirmo reizi skatoties, seedeeju un shkjendeejos, ka graamata ir labaaka par filmu, tad tagad arii filma patika ;)
laikam buus jaaizlasa atkal visi poteri peec kaartas, nevis ar pauzeem gada garumaa ;)
11:11 pm
vakars hiijumaa...celjsh no kempinga liidz jurai..smukais saulriets un aarkaartigi izsalkushie odi..
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:23 pm GMT.