smth
March 1st, 2008 
10:26 am - Grrrfiljdjiks
garfilds
10:26 am
neskatoties uz to, ka pamodos pati, juutu, ka laikam jaanoliekas veel paguleet. nedaudz par garu un nogurdinoshu taa vakardiena sanaaca.
01:38 pm
galva joprojaam duuc.. jaaturpina leenaa garaa atjaunot uudens daudzums organismaa un jaapagulj veel laikam...
bet shobriid, kameer dzeru kaarteejo uudens kruuzi, var nedaudz uzrakstiit atskaiti par vakardienu.
patiesiibaa katru reizi, kad esmu lidmashiinaa uz zemes veel, nodomaaju - tur vienmeer augshaa ir labs un saulains laiks. un taa jau arii parasti ir ;) vakar kaarteejo reizi maakonji izraisiija veelmi par tiem paleekaat. protams, ar praatu jau visnotalj labi saproti, ka nekas no taas paleekaashanas jau nav iespeejams :) bet beerniibaa redzeetaas multenes laikam paaraak spilgti atminjaa ir iespiedushaas ;) nu, gribas paleekaat pa taam milzu puukainajaam kaudzeem :)
bru lidostaa ielidojot, stjuarte nedaudz paarteicas un sveica muus diseldorfas lidostaa ;) daljai pasazhieru jutu kaa aizraavaas elpa :D pati arii nedaudz drudzhaini saaku luureet, vai tieshaam diseldorfa aiz loga? :))) iipashi jau taadeelj, ka kaarteejo reizi riita reiss uz bru kaveeja... shii ir taa lieta, kas arii saak jau kaitinaat. no riita 6:30 - 7 ir tas laiks, kad lidostaa ir ljoti daudz izlidojosho reisu vienaa laikaa. liidz ar to, protams, notiek kaveeshanaas.. nu, vai tieshaam nav labaak nedaudz paarplaanot un izlidot laikus, nevis katru reizi kaveet apmeeram minuutes 15-20... liidz ar to, protams, galapunktaa nonaac ar kaveeshanos. shoreiz knapi, knapi paguvu uz sava pasaakuma saakumu. paveicaas, ka nokjeeru to busu uz pilseetu, citaadi, ja brauktu ar naakamo, kaveetu pilniigi noteikti.
prieceeja tas, ka bru sagaidiija ar visnotalj labi saredzamaam pavasara peedaam - zalja zaale, kocinji un kruumi, kas sagjeerbushi savas pukjainaas draanas - baltas, rozaa, dzeltenas, pie dazhaam maajaam smuki ziedeejaa narcies un dazhi nepacietiigaakie koki atraadiija jau savus uzplaukushos pumpurus ;) es zinu, pavasaris beidzot driiz ieradiisies pie mums ;) pavisam nedaudz ir atlicis ;)
joprojaam smaidu izraisa smarzha, kas pilseetaa pluust no metro stacijaam... vafeles... mmm.... :))
un veel secinaaju, ka kaarteejo reizi gribas iepirkt kaudziiti ar tulpeem no paardeveejiem uz zinaamaa ielas stuura..
pasaakums bija iz seerijas - suudi buus. pagaidaam veel nav. bet var gadiities, ka buus. tuvaako divu nedeelju laikaa jaaizveic visas darbiibas, lai tie tomeer neiestaatos.
maajupceljsh bija visnotalj riebiigs. bet tas bija tikai taadeelj, ka bija agrais riits un maz bija guleets, un nogurums bija milziigs. taapeec arii veikali shoreiz aatri tika aptaigaati un nopirkts vajadziigais ;) tiku pie jaunaas tess gerritsen graamatinjas:)) buus ko lasiit un baidiities ;) ak, jaa.. secinaaju, ka viena lieta ir mainiijusies... vienas smarzhas, kas helsinkos man izraisiija sajuutu - fui, peee, kaka :) shoreiz ljoti, ljoti, ljoti iepatikaas ;) bet.. biju stipra un shoreiz nenopirku taas ;) lai pastaav un pagaida mani :D bija viena no shoko lietaam, ko it kaa gribeejaas nopirkt kaarajam zobam, bet nogurums teica - tin ka labaak aatraak prom no tiem veikaliem :) tomeer shobriid neliek mieru man taa shokolaade karstajai shokolaadei... viss. naakamreiz taas astonjas nuujeles nopirkshu. tomeer vakar svariigaak par veikaliem bija kaajas.. liela bija veeelme kaut kur pieseest un meegjinaat atpuutinaat kaajas... lielaa kaaju atpuutinaashana gan vienaa vietaa nesanaaca, jo regulaari bija jaaceljo pa lidostu.. tas, ka gate tika divreiz nomainiiti tomeer vairs nespeeja pat nekaadaa veidaa ietekmeet ;) savaac tikai savas mantinjas un dodies pie naakamaa gate kaa taads lopinjsh :) reisa kaveeshanaas, protams, kaitinaaja, jo gribeejaas jau aatraak maajaas un gultaa.. maajaas atbraucot, vairs pat nebija speeks kraameet kaut ko.. ieliidu tikai aatri dushaa, padzeeru uudeni un notinu guleet...
shobriid saaku apsveert domu, ka tomeer shaadi garie viendiennieki ir nedaudz par traku.. labi, ka shodien nav darba diena, vismaz mieriigu sirdi vari gulshnjaat.. bet vienalga.. normaals peec taada pasaakuma neesi..
01:39 pm - Big Momma's House (2000)
Big Momma's House (2000)..
pat neizklaideeja. paduma.. sviests. fonam nodereeja.
03:54 pm - Mr. & Mrs. Smith (2005)
Mr. & Mrs. Smith (2005)..
nezin kaadeelj, bet peec savulaik redzeetaa rulliisha shkjita, ka buus ok.. tomeer jutos viilusies... laikam tik daudz nejeedziigas shaudiishaanaas shodien nav prieksh manis...
03:56 pm
sakaarojaas ruugushpiens ar rupjmaizi.
09:17 pm - The 13th Warrior (1999)
hmmmz, ko lai saku par The 13th Warrior (1999)? filma par skarbajiem vikingiem un araabu, kas to it kaa redz no malas, bet tajaa pashaa laikaa tiek tajaa visaa ierauts...ciinja par it kaa labo... hmzz.. taada padruuma filma.. zinu, ka otrreiz diezin vai skatiishos.
10:20 pm
nu, taa... nasha russia esmu tikusi liidz 34. epizodei. katru reizi ir kaadas lietas, kas patiik vairaak, ir, kas garlaiko..tomeer pamaniiju vienu tendenci - ar katru reizi tomeer aizvien mazaak ir to lietu, kas speej izraisiit patiesu smaidu... shobriid domaaju, vai ir veerts skatiities taalaak.
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:23 pm GMT.