smth
February 26th, 2008 
07:25 am - Grrrrfilds
garfilds
09:12 am
oi, jaunaa slota jau izpildaas :) khe ...otraa diena jau saakusies ar 'jautriibu'. nepatiik triis vaardi veestulee. tikliidz ieradiishoties, taa saukshot uz paklaajinja, lai skaidrojam, kaapeec tieshi taa rakstam, jo, vinjapraat, shaadi nedriikst rakstiit mp. nu, ko - lai dod vadoshos noraadiijumus par to, kaa tad turpmaak veestules ir rakstaamas :D

papildinaats 9:25.
ja par shitaadiem siikumiem saak kashkjeeties, tad nekas labs no taa neiznaaks. baidos, ka mieriigaa liidzaaspastaaveeshana var nerealizeeties.
02:10 pm
tas, ka nezini, vai shodien veel atgrieziisies darbstacijaa, traucee.
gatavojos abiem variantiem - gan tam, ka veel atnaakshu un visas lietas darbaa dariishu uz priekshu, gan tam, ka maajaas ieshu un maajaas pabeigshu iesaakto.
neproduktiivi tas viss shobriid.. taadi priekshdarbi neljauj veel peedeejos mirkljus izmantot domu pierakstiishanai.
02:59 pm
riga no 22.stava izskatas smuki :) un revals izskatas no shejienes shkjiibs.
05:44 pm
cukura probleemas taa arii palika liidz galam neatrisinaatas. bet vismaz ir ieziimeets riiciibas plaans.
07:20 pm - 11:14 (2003)
meegjinu iztiiriit miskasti, taapeec skatos to, kas ir kaadreiz novilkts.. noskatiijos 11:14 (2003)..khe, kaarteejo reizi pastaastspar to, kaa viss ir savstarpeeji saistiits, un tikai redzot visu, visu, visu bildi, var salikt notikumus kopaa ;) saakumaa skatiijos filmu kaa draamtrilleri :) beigaas taads smaids atplauka sejaa (par to nedaudz sarkastisko stilinju filmaa):))))).
veelreiz filmu laikam gan neskatiitos, bet shii vakara izklaidei nodereeja ;)
09:42 pm - Legends of the Fall (1994)
nu, ko, beidzot shodien pienaaca kaarta arii Legends of the Fall (1994)..ar sho filmu taadas incantas man taas attieciibas bija.. vairaakas reizes gribeeju to skatiities sho gadu laikaa, bet vienmeer apstaaklji kaut kaa sakrita, ka nenoskatiijos.. no vairaakiem cilveekiem biju dzirdeejusi, ka filma ir tieshaam skataama, un peec tam vienmeer bija apnjemshanaas - jaa, jaanoskataas... bet taa arii palika tas viss.. liidz shai dienai. shodien sapratu, ka jaaskataas. un - jaa! ir! patika un patika, un patika. pat negribas iedziljinaaties, kas un kaapeec patika. viss kopumaa. peecgarsha ir ljoti laba.
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:25 am GMT.