smth
February 25th, 2008 
09:18 am - "Oskara" balvu kā labākā filma saņem brāļu Koenu "No Country for Old Men"
Publicēta: 08:19 25.02.2008.

Losandželosa, 25.febr., LETA--AFP. Par gada labāko filmu "Oskara" balvu ceremonijā atzīta Ītana un Džoela Koenu filma "No Country for Old Men" ("Kur sirmgalvjiem nav vietas"). lasiit taalaak )
12:41 pm
nedeeljas nogalee jaaaizsoljo liidz graamatu izstaadei - jaanjem lielaa kjesele un lielais naudas zhuuksnis :)) atkal buushu vaaja un sapirkshos milzu kaudzi dazhaadu graamatu :)
02:29 pm
tikko uzmetu aci letas zinju lentai...
dazhi no virsrakstiem:
12:33 Aizdomīgas somas dēļ veic lidostas "Rīga" termināļa evakuāciju
13:47 Divu trolejbusu sadursmē cieš pieci pasažieri
14:01 Brīvības ielā automašīna notriec sievieti; traucēta tramvaju kustība
14:02 Šovakar LTV raidījuma "100.pants" viesis būs Aivars Lembergs
14:15 Vecāku neuzmanības dēļ Līgatnes dabas takās vilks traumē bērnu
njaa...
05:29 pm
diena atkal izraadiijaas par iisu. peecpusdiena vienkaarshi kaut kur pazuda. kaut kaa esmu pamaniijusi, ka taadaas gaishaas un saulainaas dienaas ir krietni lielaaka veelme, iedvesma straadaat, un visi darbi krietni aatraak padodas uz priekshu.
izskataas, ka sievieshu kolektiivu neizdosies atshkjaidiit... no visiem uzrakstiitajiem darbiem, vislabaak izskataas tas vieniigais meitietis. veel jau, protams, intervija priekshaa, un tad jau redzees, kursh sevi labaak paraadiis.
mazais dienas priecinjsh shodien arii bija :) sestdien izdomaaju, ka beidzot vajag iegaadaat auduma maisinju pirkumiem (iz seerijas - buusim zalji!:))) )... un shodien taadu vienu arii dabuuju - nemaz nevajadzeeja doties iegaadaat :) - pats atnaaca ;)tiesa ar korporatiivo simboliku, bet tam jau nav lielas noziimes ;) par labo sirdi un padomu tiku arii pie shoko-konchaam :) khe, lai gan peedeejaa laikaa taas shoko-konchas nemaz vairs neincee, labaak kaadu burkaanu vai augli dodiet shurp :D vareesu konchas liigai un citiem koleegjiem izbarot :))))
jaunaa slota... nu, pirmais, ar ko taa saaka - uzdeva uzdevumu visiem sagatavot info par to, ko katrs dara, ko izdariijushi, kaa izdariijushi, kaa tas viss notiek utt. shiis nedeeljas laikaa jaunaa slota grasaas tikties ar visiem, visiem, visiem un paarrunaat sarakstiito un turpmaako darbiibu... khe, ar mums tiekas piektdien.. tieshi tad, kad es nebuushu lv :>
un veel.. baumas kliist, ka izskataas, ka shoreiz slota ir taada, kurai ir veelme piesaistiit pr.. iespeejams, ka darbiiba liidz ar to vareetu notikt taadaa veidaa - no shitaa mums ir jaadabuu aaraa maximums labuma (pr zinjaa), ja tas taa nav, tad jaadomaa, kaa lai to panaak.. nu, nez, nez... tad jau redzees, kaa buus.. shodien tikai pirmaa diena.. peec pirmaa meenesha, pusgada gada redzeesim, kaa tas taalaak viss attiistiisies.
08:35 pm
man vienmeer ir patikushas vecaas bildes..gan cilveeki tajaas bildees, gan pilseetas, gan vienkaarshi daba.. shovakar kliidu apkaart un uzkliidu galeriju ar atklaatneem iz 19.g.s.-20.g.s.saakuma.... aarkaartiigi sapriecaajos un kaari luukoju taas... izdevaas arii dazhas paziistamas vietas saziimeet shajaas bildiitees :))) nu, ko.. te nu buus bildees krievijas impeerija kaadreiz ljoti, ljoti sen.. )
10:26 pm - Norbit (2007)
Norbit (2007)..
jo stulbaak, jo labaak.. nebiju domaajusi, ka tik vaaji... sviests.
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:17 am GMT.