smth
February 23rd, 2008 
06:45 am
naktii ap kaadiem 3 pamodos un kaadu briidi nespeeju aizmigt..veejsh, taa gaudoja aiz loga. biedeejoshi... shkjiet, ka shii ir viena no pirmajaam reizeem, kad veejsh mani pat izrauj aaraa no gultas aaraa (pilseetaa esot).. krietnu briidi staaveeju pie loga un skatiijos kaa veejsh koku zarus un lukturus rausta... agraak shkjita, ka veejsh ir biedeejoshs aarpus pilseetas, kur tam ir kur ieskrieties.. kaa shonakt izraadiijaas - ne tikai..
khe, pirms mirklja radio nozinjoja, ka esam piedziivojushi stipraako veetru shajaa sezonaa..
07:19 am
kaarteejaa cuuciiba nedeeljas nogalee. darba dienaas taa negribas tajos 6:30 vai pat 7 celties...gribas veel kaadu stundinju paguleet.. shoriit atkal 6:30 acheles valjaa un tagad nevaru saprast, ko dariit - meegjinaat sevi pierunaat veel kaadu stundu paguleet, vai tomeer saakt darboties...
09:38 am
nu, taa..
maaja sakaartota, brokastis pagatavotas, dusha apmekleeta..
tagad jaasagaida kurjers un jaatin prom no riigas :)
ivarinjsh piparinjsh vakar vakaraa piezvaniija un teica, lai braucu ciemos ;) jaanopeerk tikai ilverinjam kaut kas un kaads nashkjis ivarinjam piparinjam un annai :) un varees braukt ;)
10:42 am
secinaajums:
kaa ziema, taa skatos bobsleju.
01:08 pm
silta liepkalnu maize smuki smarzo...
09:11 pm
tik dzeltens un apaljsh meeness rapjas pari maju jumtiem! sakuma domaju, ka kadai kaiminju majai loga spid gaisma, bet izradijas, ka kludos...
11:00 pm
pulkstens nebeidzamais tik-tak naktis kopsh bernibas nepatik.. laikam tapec, ka juuti kaa laiks rit un nepatik, ka to tikshkju delj nevari aizmigt.. pasaulee tajaa mirklii esi tikai tu pats un ljaunais tikshkjis..
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:21 am GMT.