smth
February 8th, 2008 
07:42 am - Garfield
grflds
08:58 am - "Adidas" aicina skrējējus lekt Rīgas pilsētas kanālā
Publicēta: 19:05 07.02.2008.

Rīga, 7.febr., LETA. "Adidas" veidotajā skriešanas trasē pie Bastejkalna atrodas elementi, kas aicina skrējējus doties lejā pa pilsētas kanāla nogāzi, novēroja aģentūra LETA.
Gar pilsētas kanāla malu iepretim Bastejkalnam izveidota viena no četrām "Impossible is nothing" ("Nekas nav neiespējams") trasēm. Skriet gribētāji trasi var atpazīt pēc gājēju celiņa malai paralēli uzkrāsotām trim baltām līnijām.
Kā novēroja aģentūra LETA, trīs baltās līnijas beidzas vairākus desmitus metru pirms celiņa beigām, bet to galā atrodas uzraksts "Skrien pa labi" un bulta baltā krāsā, kas arī norāda pa labi - tieši perpendikulāri pilsētas kanālam.
Kā ziņots, Rīgā pirmā publiskā skriešanas trase "Impossible is nothing" tika atklāta pagājušā gada 28.aprīlī Vērmanes dārzā. Drīz pēc tam tika atklātas arī pārējās "Adidas" skriešanas trases - Bastejkalnā, Esplanādē un Kronvalda parkā.
Trases var atpazīt pēc trim paralēlām, baltām līnijām, kas jau gadu desmitiem ir nepārprotams "Adidas" simbols. Trašu atklāšanas ideja un īstenošana ir "Leo Burnett Riga", "Adidas Baltics" un "Carat" kopdarbs. Godalgotais darbs pagājušā gada septembrī saņēma arī zelta godalgu - "Zelta āmuru" - Baltijas jūras reģiona festivālā "Golden Hammer" Rīgā.
Skriešanas trasi "Impossible is nothing" veidojusi "Adidas" sadarbībā ar Rīgas domi un pašvaldības aģentūru "Rīgas dārzi un parki".

bildes, kas njemtas no Letas )
09:31 am - Steamed sea bream in a paper parcel
kaarteejaa receptiite no astras ;)
kaa dziiva taa zive :)) .
09:50 am - Vācietis notiesāts par sava peņa fotogrāfijas nosūtīšanu sievietei
Publicēta: 09:41 08.02.2008.

Berlīne, 8.febr., LETA--REUTERS. Vācija notiesāts kāds 21 gadu vecs vīrietis, kurš ar mobilā telefona starpniecību nosūtījis nepazīstamai sievietei sava dzimumlocekļa fotoattēlu.
"Mēs visi pasmējāmies, kad mēs to ieraudzījām," sacīja Zondershauzenes pilsētas tiesas tiesnesis Kristians Krops.
Sieviete, kas saņēma vīrieša ģenitāliju foto, par sūtītāju paziņoja policijai. Policisti atrada pierādījumus, ka vīrietis varētu būt nosūtījis tāda paša satura fotogrāfijas arī citām sievietēm.
Vīrietis savas rīcības iemeslus paskaidrot atteicās, tomēr pauda nožēlu par fotoattēlu. Tiesa viņam piesprieda naudassodu 150 eiro (105 latu) apmērā par pornogrāfiska satura materiālu izplatīšanu.
12:08 pm
Sanjeemu te tikko ieluugumu uz pasaakumu, kur viens no runaataajiem buus arii Daunis Auers.
02:01 pm
kaapeec man jaajuutaas vainiigai par to, ka kaads neprot pareizi sadaliit uzdevumus?
ejiet ka juus labi un taalu.
04:11 pm
ziime no augshas. nee, patiesiibaa no epasta. labi, ka naak epasti no imec grupas. shoreiz bija info par kandidaatu mekleeshanu prieksh ilo. aatri apluureju, kas tur tiek piedaavaats un prasiibas. nu, ko - meerkjis skaidrs. jaanolauzh veel vismaz 2 gadi sheit, lai buutu atbilstiiba pieredzes prasiibaa, jaasamaacaas franchu un spaanju valoda shajaa laikaa un tad varees kandideet.
taatad - veel divus gadus buushu sheit.
07:25 pm
shodien atkal sakaarojaas kalni... shoreiz ziemaa un sniegaa..
bildes )
07:37 pm
bildes ir dazhaadas... bet teema ir viena..
baltais un melnais... labais un ljaunais.. )
09:16 pm
alus + filmzs = piektdiena :)
09:51 pm
visu vakaru seedeeju un nevareeju saprast, kas ir tas, kas ik pa briidim klusi krakshkj... tikko sapratu. pirmo reizi muuzhaa dzirdu kaa narcises plaukst :) vienmeer ir redzeets, bet shoreiz ari dzirdu kaa taa leenaam spraucas aaraa :) riit no riita jau noteikti buus zieds ;)
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:21 am GMT.