smth
February 7th, 2008 
07:39 am
dumaa galva turpina saapeet. jaasavaacas un jaaiet uz darbu.
09:17 am
viss ir kaa parasti. esi ieplaanojis savus darbus, bet atnaak kaads un pasaka - shito obligaati shodien vajag dabuut prom.
nju, ko lasiishu zinjojumu, lai vareetu atspeekot mulkjiigos secinaajumus, kas tur ietverti.
10:12 am
laikam esmu dumsh. kaapeec rodas secinaajums, ka sievietes, kas gadu ir seedeejushas maajaas ar beernu peec taa piedzimshanas, peec tam nevis atgriezhas un straadaa, piemeeram, nepilnu darba laiku, bet 'iestaajas bezdarbniekos'?
diemzheel vai par laimi nepaziistu nevienu tadu sievieti. zinu taadas, kas tieshaam nestraadaa 'pilnu darba laiku'.. bet no darbinieka speciaali kljuut par bezdarbnieku???
nezinu... nezinu... shobriid shkjiet, ka shis ir absurds apgalvojums. nee, nu, iespeejams, ka ir kaadas sievietes, kas to dara.. bet, manupraat, taa nav masveida paraadiiba.
01:55 pm - pasniedzeeji, pasniedzeeji... ;)
sho atsuutiija zajs. lasot to visu, atcereejos, ka universitaates laikos arii es rakstiiju pieziimes uz klades vaaka ;) - pierakstiiju smaidiigos vaardu salikumus, ko pasniedzeeji 'izspljaava' lekciju vai seminaaru laikaa ;)

"Parlamenta pilnvaras ir kā nevainība - nekad nepazūd pati no sevis, reti tiek atņemta vardarbīgi un parasti atdodas brīvprātīgi.

"Pielaist biznesmenu pie Komerclikuma rādīšanas ir tas pats, ja zekiem dotu iespēju grozīt Krimināllikumu!"

"Servitūts ir kā grūtniecība: vai nu tas ir, vai tā nav." ,lasiit taalaak ;) )
08:20 pm
jau otro dienu dzivojos pa cup&cino :)
10:23 pm
maajaas beidzot :)
astra un inese man ir vienkaarshi lieliskas :) reti kad taa gadaas - satikt divus draugus vienaa vakaraa un katru atsevishkji pie tam :)liidz ar to - ar katru parunaat ;)
beidzot paaris nedeelju plaans iistenots! maajaas ir pods ar narcishu siipoliem un pods ar tulpju siipoliem :) tagad tikai jaagaida, kad uzplauks :)) protams, kad ir vesela kaudze ar ziediem vaazee, tad uzreiz ir kraasains smukums. toties taa, podinjaa, ir taa lieliskaa briinuma gaidiishas sajuuta ;)
11:14 pm
shii vakara dziesma.
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:19 am GMT.