smth
January 31st, 2008 
07:42 am
kaut kaa aatri buus janvaaris pagaajis...
08:54 am - Birks: Līdzekļu trūkuma dēļ Dienvidu tiltam Daugavas kreisajā krastā var izveidoties "pudeles kakls"
Publicēta: 08:41 31.01.2008.

Rīga, 31.janv., LETA. Līdzekļu trūkuma dēļ Dienvidu tiltam Daugavas kreisajā krastā izveidosies "pudeles kakls", šorīt "Latvijas Neatkarīgās televīzijas" raidījumā "900 sekundes" teica Rīgas mērs Jānis Birks (TB/LNNK).
Projektētāji neesot paredzējuši, ka Dienvidu tilts, kuram būs trīs braukšanas joslas vienā virzienā, atdursies Bauskas ielā, kurai vienā braukšanas virzienā ir tikai viena braukšanas josla, sacīja Birks.
taalaak )
09:10 am
kaut kaads aapraatiigs nogurums uzkritis... vai arii ne nogurums, bet kaut kas cits. shodien no riita ejot uz darbu, sapratu, ka kjermeni ta es esmu piesleejusi, bet smadzenes veel gulj. visas kustiibas no riita tik ierastas, paziistamas, ka var to dariit visu iipashi nedomaajot..un ejot pa ielu, peekshnji attopies un saproti, ka nemaz neatceries kaa esi gaajis kaut kaadu celja posmu paaris minuutes atpakalj. var jau buut, ka tas viss ir taadeelj, ka guleejusi esmu kaadas 7,5h. varbuut... jaauzshauj vien sev shodien buus ar paatadzinju un jaaizdara visi darbi, kuriem terminji driiz jau saaks degt zilaas liesmaas..
un veel.. aizvien vairaak rodas sajuuta, ka nedeeljas nogalee gribas aizbraukt kaut kur prom uz abaam dienaam. vai nu jaasameklee kaada viesniica/viesu nams, vai nu jaauzkriit kaadam radiniekam uz galvas (ciemos) ;)
09:37 am
paldies zajam, jo vinja shito kaut kur uzraka ;)

kashaki
10:26 am
jaaveic riigas graamatniicu izpeeti. gribu kaadu audiograamatu. pirms gada maskavaa taam iipashu uzmaniibu nepieveersu.. nebija intereses veel tobriid. bet tagad gribu!
nez, vai riigaa ir kaut kur taadas nopeerkamas?
01:00 pm
kafija uz taadu galvu kaa shodien iedarbojas kaa kaut kaadas drigjenes. risinaat kaut kaadas problemaas papiira formaataa joprojaam gruuti, toties energjijas fiziskaam nodarbeem ir vairaak nekaa vajag. izmeezu dalju no 2001.gada lietaam - visus papiirus izshkjiroju, saspraudes un skavas iznjeemu, lai var uz izniicinaashanu mieriigi nest. veel jau buus jaapiekjeras 2002.gada lietaam un graamatu plauktiem. ja kaut kaads papiirs nav bijis vajadziigs piecus gadus, tad arii veelaak bez taa vareesi iztikt. un prieksh kam glabaat taas graamatas, kuraas informaacija jau sen ir novecojusi? varbuut unai jaapiesola taas vecaas graamatas. ja gribees, lai njem, ja nee - tad lai iet uz paarstraadi.
03:45 pm - Positivus ab festivaals nosauc veel dazhas grupas
Iļģi (LV), My Federation (GB), Pienvedēja Piedzīvojumi (LV) spēlēs Positivus AB festivālā 18. un 19 jūlijā. Paredzams, ka vairs nebūs daudzas pašmāju grupas, kuras piepulcēsies mākslinieku sarakstam, kuri uzstāsies uz kādas no trijām skatuvēm.

ok, un kas buus veel?
04:05 pm
man tagad buutu vajadziiga zinaama politkorektuma deva, lai nesarakstiitu visu, ko es domaaju par shitajiem murmuljiem.

16:16. politkorektums paaraak aatri zuud. esmu gatava to valdes priekshseedeetaaju ar visu vinja juristu nozhmiegt.
08:32 pm
nekaa lieka )
08:50 pm - par viirieshu un sievieshu smadzenju uzbuuvi :))
Мозг мужчины состоит из следующих блоков:
lasiit visu paareejo )
09:16 pm
rotaljas ar uudeni )
09:37 pm
krietnu briidi domaaju, ko dariit ar shiim bildeem - iemest sheit pie sevis vai arii nee ... noleemu, ka tomeer patiik taas ljoti, taapeec nu taas ir sheit..

bildes )
11:46 pm
nedaudz par daudz aizraavos. pusstundas vietaa nespeeju no graamatas atrauties pusotru stundu. riit buus gruuti.
This page was loaded Oct 14th 2024, 3:24 am GMT.