smth
January 30th, 2008 
09:36 am
taaks..riita plaans:
1) kafija;
2) chehu kundziite;
3) visus ieintereseetos jaapiesaka uz 06.02. pasaakumu pie zaljajaam kolonnaam;
4) jaatiek galaa ar rupucha ieintereseetiibu;
5) viss paareejais.
01:01 pm
pirmie chetri punkti izpildiiti.
tagad - teeja, jogurts un piektaa punkta izpilde.
zinaams autopilots iesleedzies jau. daudz visa peedeejaa laikaa sakritis. abas ar liigu centiigi rokamies aaraa no tiem papiiriem, jautaajumiem utt. rupucis arii izklausiijaas iepriecinaats par to, ka mees vareetu driizumaa buut jau chetrataa.. tad buus vieglaak. veel kaads meenesis - divi jaaiztur.
04:51 pm
mellu muti shodien sanaaca darboties, paraleeli darot vairaakus darbus, bet prieks vismaz par to, ka galds saak pamazaam izskatiities tukshaaks (vismaz var redzeet taa kraasu - nav vairs taa, ka papiirs virsuu papiiram, mape virsuu mapei staav). jaa, veel ir dazhas kaudzes uz galda, tomeer dalju papiiru nokopu... un dalju epastu arii nokopu..
liiga man arii ir riktiigais malaciic. tieshaam lieliska koleegje. veel nepilnu gadu atpakalj uz vinju skatiijos bazhiigi, domaajot par to, ka nekaads lietaskoks no vinjas arii vareetu nesanaakt... tomeer... nepilna gada laikaa meiteens ir riktiigi audzis. un tas patieshaam mani priecee :)
05:17 pm - cookie of the day :)
katrai dienai pa cepuminjam.
05:19 pm - sandwiches
visaadi maiziishi :) )
06:59 pm
jau tresho vakaru centiigi grauzhu kjiplokus. kaut kaa dikti kaarojas tie :) laikam organisms dod ziimes - eed, eed kjiplokus, citaadi gripa uzmetiisies ;)))
09:57 pm
domburbezshovs shodien garlaiko. domburs pats kaitina.
jaatin palasiit graamatinju.
This page was loaded Oct 14th 2024, 3:25 am GMT.