smth
January 27th, 2008 
09:59 am
peleeks un lietains shodien. un nemaz, nemaz, nemaz, nemaz, nemaz negribas kaut kur doties.. labaak ar graamatinju rokaas sho dienu pavadiit.
var jau buut, ka peec kaada briizha paardomaashu, bet shobriid negribas nekaadas aktivitaates..
12:40 pm
nju, taa.. tesas dzeritsenas 'kjirurgs' piebeigts. veel viens vinjas romaans. patiesiibaa laikam tas, kas visvairaak pievelk, ir vinjas rakstiibas stils.. juutu, ka katru reizi, kad sakaapinaas sizhets, vaardus nevis vienkaarshi lasu, bet negausiigi noriju (pat bez galotneem:))) ).. izlasot vienu nodalju, kaardinaajums ir kjerties naakamai klaat..gribas zinaat, kas buus taalaak... un ir mirklji, kad saac baidiities...taa pa iistam baidiities..un veel shkjiet ljoti patiik tas, ka vinja daudz raksta par mediciinlietaam :) lasot to, nereti ataust atminjaa tiesu mediciinas lekcijas pie volksones :)
noliekot nost izlasiito graamatu, saaku domaat, kuraa tad mirklii iisti man saakaas taa krimikju eera.. shkjiet, ka pie visa vainiigs akunjins ar fandorinu.. peec tam krietnu briidi bija paartraukums, liidz ineta iedeva tesu dzheritsenu.. :) un atkal esmu aizraavusies :) nu, ko - tagad jaanjem naakamaa tesas dzheritsenas graamata ;) lai atkal var saakt baidiities :)
01:05 pm
jaaizdara arii kaut kas labs sev. jaaaizkraaso sirmums. turpmaak buusim cacao dark brown.
tikko atcereejos, shii riita sarunu ar mammu. mamma shoriit atbrauca no ivara, annas un ilverinja.. viss esot bijis labi :) abas ar mammu veel paguvaam telefoniski sajuusminaaties ar annas matiem - gari, biezi, tumshi bruuni... labi, man buus tikai peedeejais - tumshi bruunais :) un baidos, ka driiz mans entuziasms ataudzeet matus arii beigsies...
03:01 pm
matu teema man shodien aktuaala... taadelj variaacijas par chetriem gadalaikiem )
03:08 pm
shitais kakjis iepatikaas..riktiigi cmukais purninjs un acheles, un uusheles, un ausheles :)
biude )
03:55 pm
a varbuut nospljauties un notiities prom no riigas? uz pavisam prom.
05:02 pm
shodien paartieku no kjiplokgrauzdinjiem un melnaas teejas ar citronu.
pavasaros man regulaari iestaajas grauzdinju un uudens/teejas periods.
08:44 pm
kaut kas ar to siiko sruli buutu jaadara. ir uudens blodinjaa, ir uudens izlietnee kruuziitee, bet duksis kaapj uz palodzes un dzer no vaaziites, kuraa staav kaarkli...
dumsh zveers. vai tieshaam maajaas nekaadas vaazes ar lakstiem/zariem nedriikst tureet? kas tam kakjim ar taam vaazeem ir?
09:16 pm - nakts..ruupniicas..duumi...
biudes )
09:26 pm
atkal uzsniga.. un atkal zeme ir balta.. gluzhi taapat kaa tajaa bildee, ko paaris stundas atpakalj ieliku sheit..shoreiz veelmes materializeejaas ;)
09:51 pm - par kraasaam.
ierasto kraasaino gultas velju, shodien nomainiija baltaa... negribas citas kraasas guljamistabaa...juutos nogurusi no kraasainaas gultas veljas...
toties shkjiivus tagad gribu sarkanus. naakamnedeelj kaads paariitis taadu jaanopeerk. nogurusi esmu no baltajiem, zaljajiem, dzeltenajiem, bruunajiem..
un veel gribu dzeltenas narcises. taadas lielas, treknas. milziigu slotu narcishu.
10:58 pm
nju, ko..nakamaa tesas dzheritsenas graamatinja (the apprentice) iesaakta. 2 pirmaas nodaljas = 2 liikji + 1 pagaidaam bezveests pazudis personaazhs :D tagad var doties mieriigi guleet :)
This page was loaded Oct 14th 2024, 3:28 am GMT.