smth
January 21st, 2008 
08:52 am - Tuna steaks with balsamic-roasted tomatoes
kaarteejaa receptiite no astras ;)
08:54 am - Grilled sardines with cherry tomatoes, rocket & fennel
veel nedaudz zivis..
08:55 am - Chargrilled tuna & green beans with salsa verde
veel viena zivs ;)
08:57 am - Speedy salmon and leek one-pot
kaa astra teica - shitais ir vislabaakais ;)
09:07 am - Jūlijā Salacgrīvā norisināsies mūzikas festivāls "Positivus AB Festival 08"
Publicēta: 15:20 20.01.2008.

Rīga, 20.janv., LETA. Jau otro gadu jūlijā Salacgrīvā ar dažādu mūziķu piedalīšanos notiks mūzikas festivāls "Positivus AB Festival 08", aģentūru LETA informēja koncertaģentūras "Positivus Music" pārstāvis Mārtiņš Rudzroga.
Pirmais galvenais mākslinieks, kurš uzstāsies uz kādas no trijām mūzikas skatuvēm, tiks paziņots jau pirmdien, 21.janvārī.
Plānots, ka kopā festivālā uzstāsies četri galvenie mākslinieki, no kuriem visi būs pasaules līmeņa aktuālas zvaigznes. Tāpat festivālā piedalīsies virkne jauno ārzemju mūzikas zvaigžņu, kuras pārstāvēs dažādus mūzikas stilus.
Festivāls Salacgrīvā notiks 18.jūlijā un 19.jūlijā.
Rudzroga informēja, ka festivāla biļetes šogad būs nedaudz dārgākas kā pērn, bet vēl arvien būs līdzīgas ārzemju mākslinieku atsevišķu koncertu cenām Rīgā.
Pēc pirmā galvenā mākslinieka izziņošanas pirmo 2000 biļešu cena būs 30 lati. Vēlāk biļetes maksās 35 latus, bet dažas dienas pirms festivāla divu dienu biļešu cena būs 40 lati.
Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs un internetā "bilesuserviss.lv" un "bezrindas.lv".
Pagājušā gadā festivālā uzstājās "Stereophnics", "James", "Mumij Troļ", Brets Andersons, Malkolms Maklarens, "The Concretes", "Mofo", Goran Gora un citi ārzemju un pašmāju mākslinieki.

nju, ko... jaasagaida, kas tad buus.. un tad jaasakuuda meitenes uz braukshanu :)
10:49 am
18.-19.juulijs - salacgriiva ;))) 2 biljetes pasuutiitas ;) pilniigi skaidrs, ka braucu es, bet atklaats paliek jautaajums, kas buus otrs.. ceru, ka liidz juulijam sigita nepaardomaas ;) un ka uz to laiku arii astra sanjemsies ;) jebkuraa gadiijumaa shonedeelj biljeteem buus jaaiziet pakalj :D
01:07 pm
shiten staasta, ka 19.07. salacgriivaa buushot fatboy slim.
nju ko, gaidam oficiaalos pazinjojumus.... :>
01:51 pm - Rīgas centrā piemin Ļeņina nāves gadadienu
Publicēta: 13:31 21.01.2008.

Rīga, 21.janv., LETA. Aptuveni desmit vecāka gadagājuma cilvēki šodien pulcējās Rīgas centrā pie Ministru kabineta ēkas, vietā, kur kādreiz atradās Ļeņina piemineklis, lai pieminētu komunisma ideologa Vladimira Iļjiča Ļeņina nāves gadadienu.
Sirmgalvji rokās turēja vairākus plakātus ar Ļeņina attēliem, kā arī novietoja ziedus vietā, kur kādreiz atradās piemineklis.
Padomju līderis Ļeņins, kurš vadīja 1917.gada oktobra boļševiku revolūciju, nomira pēc asinsizplūduma smadzenēs 1924.gada 21.janvārī.
Jau ziņots, ka pie Ministru kabineta ēkas, kur padomju laikos atradās revolūcijas vadoņa piemineklis, Ļeņins tiek pieminēts gan viņa dzimšanas, gan nāves gadadienās.
Bronzā kaltais piemineklis ar lepni pacelto roku uz sārtā granīta pamata Brīvības un Elizabetes ielas krustojumā stāvēja kopš 1950.gada. Pieminekli bija veidojuši tēlnieki V.Ingals, V.Bogoļubovs un arhitekts E.Štālbergs.
Pirmā ar aicinājumu demontēt "ļeņinekļus" pēc Latvijas neatkarības atgūšanas nāca klajā laikraksta "Atmoda" redaktore Elita Veidemane.
1991.gada 24.augustā Rīgā tika uzsākta Ļeņina pieminekļa demontāža.


nu, jaa.. shitais datums kaut kaa jau bija aizmirsies... nez, kas tos cilveekus mudina doties 'piemineet'? nostaljgjija peec labajiem, vecajiem laikiem, komunistiskaa paarlieciiba, vai vienkaarshi veelme satikt vecos ciinju biedrus?
02:20 pm
shitaa krietnu briidi nebiju smeejusies... shkjiet, ka muums te straadaa humoristi... vot es gribeetu redzeet riiciibas plaana iespeejamaa ugunsgreeka gadiijumam iistenoshanu dziivee. (tfu, tfu, tfu, nedod die`s, protams).
taatad, kas tad mums jaadara?
1) jaanospiezh trauksmes poga;
2) jaazinjo pa taalruni 112 vai 9-01;
3) jaariikojas atbilstoshi evakuaacijas plaanam;
4) zinjot apsargiem pa taalruni;
5) zinjot atbildiigajam par ugunsdroshiibu pa taalruni;
6) zinjot pa taalruni arii lielajai vadiibai;
7) evakueeties, iespeeju robezhaas njemot liidzi personiskaas un darba mantiskaas veertiibas, vai arii, noveerteejot dziiviibas apdraudeejumu, veikt nepiecieshamos ugunsgreeka dzeeshanas pasaakumus ar esoshajiem ugunsdzeesiibas liidzekljiem;
8) sniegt paliidziibu darbiniekiem un klientiem ar iipashaam vajadziibaam evakuaacijas gadiijumaa;
9) nepiecieshamiibas gadiijumaa izsaukt citus avaarijas dienestus;
10) organizeet elektroiekaartu un aparatuuras, kas atrodas ugunsgreeka zonaa, atsleegshanu vai paarsleegshanu avaarijas rezhiimaa;
11) vadoties no konkreetaas situaacijas, izsleegt vantilaacijas sisteemu, kondicionierus, kas atrodas ugunsgreeka zonaa, kas aptureetu ugunsgreeka taalaaku izplatiishanos;
12) noriikot darbinieku dienesta sagaidiishanai, lai noraadiitu iisaako celju liidz ugunsnelaimes vietai un tuvaako iespeejamo uudens avotu;
13) ugunsgreeka gadiijumaa evakueeties un pulceeties iepretim darba vietas eekai..

njaa... kameer zvaniisies visai vadiibai utt., tikmeer tikai viss degs un degs.... :>
03:45 pm
un taatad... pirmais maaxlinieks ir nosaukts ;))
un tas ir - fatboy slim :D
05:05 pm - Raspberry ripple pavlova
kaarajam zobam
05:59 pm
omerziteljnaja pogoda.peleeka un druuma. laikam taapeec arii miegs virsuu maacas. jaaiekurina sveces labi daudz, lai gaishaak, siltaak un prieciigaak.
ejot paari vienai gaajeeju paarejai atcereejos, ka beerniibaa man shkjita, ka noteikti taa ir jaashkjeerso tikai un vieniigi pa baltajaam liinijaam. ja uzkaapsi uz melnajaam, tad auto tevi sabrauks.. nezinu, kaapeec es taa biju iedomaajusies...
06:24 pm
taaks... testeejam laachu kjiplokgrauzdinjus...buus ljoti iisi un kodoliigi ;) ja pieshauj papildus kjiplokus, ir pat ljoti ok :)nu, garsho man kjiploki, garsho :D
08:37 pm
nevaru saprast, vai shodien vienkaarshi diena taada, ka tagad pievakaree saaku justies nevesala, vai arii tieshaam veseliiba saak klibot.. sakaarojaas gluzhi kaa parasti slimoshanas laikaa ieliist gultaa un tupi blenzt kaut kaadu bezgalsaldu filmu... tinot turpu shurpu kanaalus, uzduuros filmai Runaway Bride (1999).. redzeeta kaadreiz jau bija.. taada salda pasaka.. smadzenes nav jaasasprindzina.. noskatiijies un aizmirsi.. taa nu es diivaana stuuriitii ieritinaajusies, zem segas pasleepusies, ar teejas kruuzi rokaas tupi blenzhu tv... ceru, ka riit jutiishos labaak.
08:58 pm
shodien agneses.. pirms mirklja apsveicu un parunaajaamies ar vinju.. jaabrauc ciemos, kad nekleposhu un nepunjkjoshos vairs :) beerni tikko kaa izveseljojushies un taadeelj nebuutu iipashi praatiigi man taadai raadiities shobriid tur :( :) pichs pa sho laiku esot ljoti paaudzies :) agnese teica, ka, nu, jau vinjsh ashi tipinot pa maaju un ir joprojaam tikpat omuliigs un miiljsh, un smaidiigs :) lielais visu viesu miilulis ;) mans mazais, miiljais krustdeels :)
09:36 pm - shiis bildes kraasas aarkaartiigi apbur...
a
10:11 pm
miiljumvakars ar duksi un marsh guleet.
This page was loaded Oct 14th 2024, 3:25 am GMT.