smth
January 12th, 2008 
12:25 am
horosho posideli ;)) pusstunda ievilkaas 4 stundaas ;) bet bija labi! :)
forshi, ka sanita ar edgaru bija atbraukushi ;) riktiigi miilji-jauki-sirsniigs vakars sanaaca ;)
nju, ko - sanitai vesela kaudze ar graamataam iedota, ko lasiit garajaas dienaas un vakaros ;) naakamajai reizei jaapaarkraamee graamatu kaudze, lai viskautko citu vareetu iedot arii ;)
un atkal esmu tikusi pie viena kakja ziemassveetkos ;))khe, shogad gana daudz man to kakju sanaaca ziemassveetkos ;)))) fooooorshi ;)
12:49 am - Garfield
a
12:57 am
dazhi portreti )
01:20 am
luupas... )
01:32 am - kakjiic
a
02:01 am
atkal piekjeeros paklausiities keiko matsui.
cmuki.
03:02 am
laikam beidzot jaalien guleet... shodien tachu inesei jaapaliidz visaadas lietas sapirkt sveetdienas pasaakumam :)
04:41 am
laikam kopaa ar sanitu un edgaru nebija jaadzer kafija :) joprojaam neesmu aizkasiijusies guleet.. lai gan vajadzeetu...duksene arii te ik pa briidim man piekliist, zheeli paskataas un panjaud - saka, ka jaatin gulet...
varbuut tomeer pameegjinaat ieliist gultaa?
02:28 pm
labriit.
jaaaiet veel paguleet.
02:35 pm
guleeshana nesanaaks.
peec stundas inese buus klaat :>
10:24 pm
nju, ko.. jaaiedzer klepus siirups, jaapaluur kaada filma un jaatin guleet. nekaadas garaas seedeeshanas vairs shovakar.
11:34 pm
no ekraana novilku ziemassveetku bildi un uzvilku vinjam pavasariigi-vasariigu bildi no montreux.. ;) lai prieciigaaks ir praats :)
gribas pavasari.
biuds )
11:58 pm
man shodien jautaaja, vai man patiik indieshu lietas.. jo manas smarzhas taa vedinot domaat... hmmz.. krietnu briidi nebiju lietojusi burberry smarzhas... shodien panjeemu no plauktinja burberry brit red.. taadas smagneeji garshvieliigi piesaatinaatas man taas shkjiet... pachuulija un vanilja, un roze un jasmiins...var jau buut, ka tas uzveedii kaadas austrumnoskanjas...
This page was loaded Oct 14th 2024, 3:29 am GMT.