smth
December 19th, 2007 
09:17 am
atvaljinaajuma tuvoshanaas dara savu :) graamatvede no riita piezvaniija paarbaudiit, vai neesmu apslimusi :)) tas noziimee, ka shodien jau sanjemshu atvaljinaajumnaudu :) cido karstais dzeeriens ar smarzhu vien uzlabo omu :) un pirmaas piparkuukas shajaa sezonaa ir bezdieviigi garshiigas ;) hmmmz.. patiesiibaa, saaku domaat un secinu, ka nu jau gadus 5-6 esmu uzticiiga vienam piparkuuku cepeejam - florai :) zheel gan, ka shameejo ceptuve-maizniica briiviibas ielaa pie vidzemes tirgus ir jau krietnu briidi kaa aizklapeeta... kaadreiz tur tik gardus kruasaanus vareeja iepirkt.. un arii klinjgjeri tur bija gardi...
jebkuraa gadiijumaa - oms jau no pasha riita ir prieciigs :) un tas jau ir arii ir pats galvenais ;)
09:38 am
izdomaaju.
tikliidz ienaaks kontaa atvaljinaajuma nauda, taa doshos nedaudz ziedot ieksh ziedot.lv
11:14 am
taaks... shodien jaanokaarto visi papiiri naakamaa gada pirmajam komandeejumam.
nu, ko.. liidz shii darba gada beigaam, liidz komandeejuma saakumam - pusotra diena palikusi.
naakamais darba gads saaksies janvaara viduu ar komandeejumu :)))
12:05 pm - "Jaunais laiks" balsos pret Godmaņa valdību
Publicēta: 11:53 19.12.2007.

Rīga, 19.dec., LETA. Premjera amata kandidāts Ivars Godmanis (LPP/LC) un partija "Jaunais laiks" (JL) nav spējuši panākt vienošanos par JL dalību valdošajā koalīcijā, tāpēc partija balsos pret Godmaņa valdības apstiprināšanu.
Gadījumā, ja rīt būs balsojums Saeimā, JL frakcijas deputāti balsos pret, žurnālistus pēc tikšanās ar Godmani informēja JL valdes priekšsēdētājs Krišjānis Kariņš.
"Es neredzu, kā var balsot par Godmaņa valdību, jo mēs nezinām, uz kādiem pamatiem tā strādās, un iesniegtie dokumenti ir pretrunīgi un nepilnīgi," sacīja Kariņš.
Viņš pauda šaubas, vai jaunā valdība var atgūt sabiedrības uzticību.
Savukārt Godmanis pēc tikšanās ar JL žurnālistiem teica, ka līdz pēdējam brīdim cer, ka izdosies izveidot valdību ar piecām partijām.
"Es gaidu JL atbildi, viņi man neteica, ka balsos pret," sacīja Godmanis.
Pēc Kariņa teiktā, JL uzskata, ka ar valdības veidošanu nav jāsteidzas un ir nepieciešamas vēl sarunas gan ar Godmani, gan ar pārējām partijām.
Jau ziņots, ka četras esošās valdības koalīcijas partijas nepiekrīt JL ierosinājumam vēlreiz pārdalīt politiskās atbildības nozares jeb ministrijas nākamajā valdībā.


nu, un kas buus taalaak? vai JL cer, ka no vinju vidus tiks izveeleets premjera kandidaats? un kaa tad vinji iedomaajas savu darbiibu?
tejaateris...
03:26 pm - Sudraba vēršas tiesā par Ls 100 000 piedziņu no Šlesera
Publicēta: 14:13 19.12.2007.

Rīga, 19.dec., LETA. Valsts kontroliere Inguna Sudraba vērsusies tiesā pret demisionējušās valdības satiksmes ministru Aināru Šleseru (LPP/LC), prasot piedzīt 100 000 latu kompensāciju par goda un cieņas aizskārumu viņai veltītajos izteikumos.
tas viss saak izklaideet aizvien vairaak :) )
06:21 pm
korporatiivaa ziemassveetku ieskandinaashana ar kora koncertu, vadiibas nodziedaatu dziesmu, karstviinu, torti un raushiem pagalmaa paardziivota.
riit veel vieteejaa korporatiivaa paseedeeshana un viss.
riit jaanjem mugursoma, lai visas daavanas aizstieptu uz darbu un no darba visaadas mantas var savaakt uz maajaam.
09:20 pm
laiks iknedeeljas izklaideejosham (un arii izgliitojosham) raidiijumam - domburbezshovs :>
ceru, ka buus tikpat jautri kaa pagaajushajaa nedeeljaa ;)
09:37 pm
karinjsh ar staastiem par eedniicu kljuust smiekliigs.. seglinjsh garlaikoti blenzh savaa rokaspulkstenii, godmanis "aiz saajusmas" krata galvu :D
turpinaam skatiities... :)
11:12 pm
enya - amarantine. shii vakara mana shuupuljdziesma.
This page was loaded Oct 14th 2024, 5:40 am GMT.