smth
December 15th, 2007 
09:39 am - Garfield
a
09:40 am
nu i naksninja ;) tik daudz visaadi sapnji un cilveeki un notikumu tajos :) galvenais, ka kraasaini :) to shoreiz riktiigi piefikseeju :)
pamodos no taa, ka radio pazinjoja, ka shoriit visaukstaak ir riigaa - -9 graadi. tas lika veel vairaak ieviistities segaa un guleet.. bet nekaada guleeshana nesanaaca..aatri jaasakopj maaja, jaasagaida kurjers un tad varees izdomaat, ko taalaak dariit. shobriid, skatoties pa logu uz nosarmojusho maajas jumtu un sauliites apspiideetaam maaju sienaam shkjiet, ka buutu labi izvilkties aara no maajam..tomeer uzmetot skatienu kakjim un diivaanam driizaak gribas noliist atpakalj gultaa un izguleet visu nedeeljas neizguleeto miegu :)
ai, nu tad jau redzees. visupirms - jaasagaida kurjers.
01:31 pm
tas sasodiitais kurjers grasaas shodien ierasties, vai nee?
11:47 pm
tikko ieveelos maajaas :)
kurjers ieradaas iisi pirms diviem tikai... bet labi, ka ieradaas ;)
lieliska sestdiena kopaa ar sigitu :) lieliski, lieliski, lieliski, lieliski, lieliski!!! ;) 8 stundas kopaa pavadiijaam un bija sajuuta, ka patiesiibaa veel vareetu taa turpinaat :) riktiigi izrunaajaamies par visaadaam lietaam ;) saulkrastos paseedeejaam pie juuras.. vilnji gana lieli un veejsh gana stiprs, bet vienalga, bija labi ;) tad rudzu miiklas picveidiiga maize un kafija tajaa forshajaa saulkrastu kafejniicaa - maizniicaa ;) tad kauguru klondaika ar saldeejumu un kakao un teejaam, tad molaa savaacaam taas lampas un devaamies uz kjeguma hes :) un pec tam caur ulbroku uz maajaam ;) oi, riktiigi izbraukaajaamies ;) un riktiigi izsmeejaamies, un izdziedaajaamies :) tieshaam shobriid ir tik daudz pozitiivu emociju!
paldies Tev, Sigita, par sho lielisko sestdienu! :) jaaatkaarto shitais buus atkal :)
un veel.. nakamreiz toch fotoaparaats jaapanjem ;) citaadi nekaadas fotoreportaazhas no shii pasaakuma :( :)
ak, jaa - abas nosmeejaamies, ka vareetu pieteikties apdziivoto vietu ziemassveetku noformeejuma izveerteeshanaa ;) peec shiis dienas brauciena secinaajaam, ka gana smuka ir viena egle juurmalaa, pa gabalu viena egle saulkalnee arii pietiekami gliiti izskatiijaas ;) dazhas maajas riktiigi smuki spuldziiteem noseetas ;) nu, jaa.. vef egle tieshaam riktiigi uzsita atminjas par padomju laikiem :)) taa nosmeejaamies abas ar sigitu par to, ka pietruukst tikai vates gabalinju, kas saveerti diegaa ;))
ai, un visaadi incanti personaazhi arii tika pamaniiti... bet, ak vai.. neiemuuzhinaajaam to visu...
naakamreiz - noteikti! :)
This page was loaded Oct 14th 2024, 5:40 am GMT.