smth
December 6th, 2007 
12:08 am
aizseedeejos. visu vakaru kaut ko knibinaajos, bet neko no taa, kas buutu jaaizdara un ko gribeeju izdariit, neizdariiju. tagad ar nepadariita darba sajuutu absoluuti mieriigi var doties guleet ;)))
12:36 am
viss.
marsh guleet! citaadi riit (tb shodien) ieradiisies tas, kas juuzerpikchaa ;>
07:35 am
shonakt naktii jau biju domaajusi, ka izmantoshu vardarbiibu pret kakji. vienaa briidii radaas milziigs kaardinaajums izmest kakji no gultas un aizveert durvis, lai shams netiek man klaat. tas vinjai noteikti nepatiktu - seedeetu aizdurvee un knibinaatos, un panjaudeetu..
otrs variants, kas buutu lielaaka vardarbiiba - iebaazt kakji vinja paarvadaashanas kastee. tas vinjai veel vairaak nepatiik.. kaadreiz vinjai shitaads sods tika piemeerots. savu neapmierinaatiibu vinja jau dikti izraadiijaa, bet toties peec tam, izvilkta aaraa no kastes, seedeeja un chucheeja raatna.
ko es izveeleejos? uzsaucu - duksi!- un nolikos atkal guleet. peec briizha vinja pati rimaas un atvilkaas guleet uz spilvena (blakus man).
07:48 am
taa arii domaaju, ka buus shodien shitaa... nju, ko - kafija, miiljaa, uzturi mani shodien modru... :>

bilde )
09:13 am
protams, nespeeju shoriit normaali izkasiities no maajaam... nokaveeju darbu. taapeec nopirku liigai aabolmaizi un biezpienmaizi :) tagad - kooofeee un maizes, un tad - darbos :)
jau paguvu shoriit sanjemt pozitiivas emocijas darbaa ;) nav labi smiet par kaadu cilveeku, bet abas ar inetu laikam nespeejam taa iisti rimties.. kaa liiga tikko teica - shis cilveeks pats ar savu uzvediibu ir veicinaajis shaadu attieksmi no mums abaam, maara, kariinas, edgara.. nu, nav tas normaali - visus piecus apzvaniit, pajautaajot vienu un to pashu jautaajumu, un tad meegjnaat izvilkt videejo un pasniegt kaa saveejo.. smiekliigaakais ir tas, ka shobriid mees visi pieci nodarbojamies vai nu ar shii cilveeka atshuushanu, vai arii uzreiz jautaajam - kaa Tev pasham shkjiet. Un visbiezhaak vinjam pasham nekas neshkjiet... taapeec jau arii zvana, lai zinaatu, ko buutu jaadomaa...
01:39 pm
ljoti sen nebiju darbaa klausiijusies radio. iztiku ar kraajumiem, kas meetaajaas uz kastes. bet kaut kaa vairs negribas klausiities to, kas ir.. un taapeec jau otro dienu klausos radio un juutu, ka pavelk uz kaut kaadu seeriigo noskanjojumu.

reminiscences.
02:54 pm
Какой Ваш реальный возраст и сколько Вы проживете? (Триникси)



Ваш реальный возраст 28 лет/года

Вы проживете еще 49 лет/года




Пройти тест!
02:55 pm
hmmz.. mamma tikko runaajusi ar ivarinju piparinju. izraadaas - vinjsh ir pilniigaa paarlieciibaa teicis mammai, ka es jau riit buushu pie vinja un sestdien mees abi braucam sveikt teeti jubiilii. khe, a man likaas, ka mees veel visu siikaak sarunaasim par to, vai tieshaam braucu pie vinja utt.
nju, ko - jaameklee graamatinjas magjistra darba rakstiitaajam :)) un laikam kaads gards klinjgjeris jaapasuuta :>
nez, kur gardaakie klinjgjeri? veelams no saaljaa gala.
05:26 pm
paarsteigums. cik ir laiks, un agrita piezvaniija uz darba telefonu. pabriiniijos nedaudz:) bet domaaju, ka vinja arii, jo galu galaa - darba laiks ta jau beidzies ;>
peec balss izklausiijaas mozha :) gribeeja no manis visaadus padomus par to, kaa vinjai jaunajaa darbaa visas lietas kaartot :) priecaajos, ka vareeju vinjai ar padomu paliidzeet :)
tomeer sakariiga vinja bija. reizeem jau bija probleemas, bet vinja vismaz ciiniijaas par mums, aizstaaveeja muus... zheel, ka vinju aizgaajinaaja...
06:57 pm
bija taadi milziigi plaani uz sho vakaru, bet galu galaa noleemu, ka neko negribu. palasiishu maajaas kaadu zhurnaalu un likshos laiciigi guleet.
nogurums un negribulis kaut kaads piemeties.
07:10 pm - melns un balts, un sviitras
bilde )
07:38 pm - moonbeam - see the difference inside
shodien dungojas..

Snow, rain, and gray sky, bare trees and no sun
warm like a sweet smile, gentle hand and tender mine
dark streaks across the sky, cold humid no light
bright true so nice of you, loving music me and you

Stay with me don’t say goodbye
show me your so warm a smile
be the tender as you can
bring me home after ten

paklausiities.
10:56 pm - rudeniigs pikchers
atkal uzrunaaja kraasas.
taada dikti silta sajuuta.
bilde )
11:14 pm
Saimniec!
Kaktuss izniicinaats.
Tavs Duksis.
This page was loaded Oct 14th 2024, 5:44 am GMT.