smth
November 26th, 2007 
07:50 am - iz veestures.. kopaa ar Garfildu
a
09:22 am - Glābēji atbrīvo starp vannu un sienu iesprūdušu vīrieti
Publicēta: 06:10 26.11.2007.

Rīga, 26.nov., LETA. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki vakar Cēsīs snieguši palīdzību vīrietim, kurš bija iesprūdis starp vannu un sienu.
VUGD glābēji vīrieti atbrīvoja un nodeva neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķu rokās, liecina dienesta operatīvā informācija.
Glābēji izsaukumu uz notikuma vietu saņēma plkst.19.49.
VUGD pagājušajā diennaktī arī dzēsis 18 ugunsgrēkus, cilvēki tajos nav cietuši.


hmmz, onks laikam gribeeja pacelt ziepes :DDDD vai arii taa bija miiljotaas sievietes atriebiiba ;))
01:10 pm
mamma cep tik gardas aabolmaizes ka briesmas.. :) paaaaldies vinjai pateicu par to, tikko piezvanot :) vinjai tai sagaadaaja prieku :))

nevar saprast, varbuut shodien nevilkties pakalj meeteljiem uz kjiimisko tiiriitavu. varbuut labaak uz tieshi uz maajaam un guleet? visu nakti ar duudu njeemamies - vinja man iebaksta ar savu degunu sejaa un pakashnjaa segu, lai protos un celju to augshaa, lai princese vareetu paliist zem segas. tikliidz palien, taa atkal jaalien aaraa.. un taa vairaakas reizes peec kaartas, kameer es atkal aizmiegu.. :) liidz ar to - no riita aizguleejos (laikam arii modinaataaju nebiju uzlikusi...) bet vienalga - miegs ta naak shodien..
03:30 pm
nesaprotu, kaada vella peec ir vajadziigs raidiijums ieksh kastes, ja tiek uzdoti kaut kaadi padumi jautaajumi, turklaat tas viss regulaari notiek pa galvu, pa kaklu peedeejaa briidii. it kaa man nav ko citu dariit, kaa atbildeet uz dumiem jautaajumiem.
nu, ko. riit no riita jaaziimee seja un jaagaida cilvji ar mikrofoniem un kameraam.
10:03 pm
sanjeemos un meeteljus no kjiimiskaas tiiriitavas savaacu.
bet koferi kraameet negribas... eh, riit buus aarpraatiiga diena... visu paardziivot galvenais.. un, njemot veeraa manu shiis dienas slinkumu, izskataas, ka riit no koncerta buus jaatin agraak, citaadi nepaguushu treshdien no riita visu sakraameet...
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:20 am GMT.