smth
November 8th, 2007 
09:02 am - Garfilda piedziivojumi uz koka turpinaas... :)
a
09:05 am
peleeks laiks, peleeki cilveeki, peleeks viss.
12:45 pm
taaa.. televiizija paardziivota.
nedaudz kaitina tas, ka peedejaa laikaa aizvien mazaak kaut ko speeju plaanot savos darbos. regulaari kaut kas uzkriit uz galvas. taa kaa, piemeeram, shodien tv brigaade. un tad esi spiests visus savus darbus paarplaanot. un atkal kaut kas paliek aiz borta (parasti tas, kas nedeg un kam nav jaapiekjeras tuuliit un uzreiz).
vai pienaks reiz laiks, kad varees visu, ko ieplaano, arii mieriigi izdariit?
04:28 pm - iz LETAS info
Lai arī premjera Aigara Kalvīša (TP) valdība demisionēs 5.decembrī, premjers vēlējās, lai viņa valdība atlikušo mēnesi spētu pilnvērtīgi strādāt un tajā tiktu aizpildītas labklājības, ārlietu un pašvaldību lietu ministru vietas, kuras attiecīgi ieņems Labklājības ministrijas parlamentārā sekretāre Iveta Purne (ZZS), premjera biroja vadītājs Māris Riekstiņš (TP) un Kuldīgas mērs Edgars Zalāns (TP).
05:14 pm
kapeec man ir tik labs braalis? :) pirmos 28 gadus mees dziivojaam paraleeli, maz tikaamies utt. toties peedeejos divus gadus muusu attieciibas ir kljuvushas tieshaam labas. juutos patiikami paarsteigta par vinja - lielaa braalja, ruupeem par mazo maasheli :)
izskataas, ka sestdiena, lai arii nebuus viegla, buus tomeer jauka ;) lai sestdienu iisinaatu un padariitu patiikamaaku, ivarinjsh-piparinjsh tikko pieteicaas iecept paaris diskus ;)
11:26 pm
patiesiibaa horosho posideli. varbuut nedaudz par ilgu, jo bija plaans riit no riita jau kaadu stundinju agraak aizvilkties uz darbu, bet vienalga. bija incanti. taa riktiigi sirsniigi izrunaajaamies. kaa jau draugiem pieklaajas.
patiesiibaa tas ir tas, kas man manos draugos patiik - iespeeja un speeja runaat atklaati un sirsniigi, uzticeeties un ieklausiities, un saprast.
zheel gan nedaudz tas, ka, neskatoties uz to, ka man likaas, ka vairaak vai mazaak jau it kaa ar pagaatnes lietaam esmu tikusi galaa un nolikusi malinjaa, izraadiijaas, ka nemaz taa nav. paraava uz raudienu. nav paargaajis. neskatoties uz to, ka pietiekami ilgs laiks jau pagaajis. gruuti aizmirst taas lietas, kas likaas kaadreiz jaukas, miiljas, kas aizraava un iepriecinaaja. ir lietas, ko tomeer vairs jau nevar mainiit, neskatoties uz to, ka reizeem baigi gribeetos. ai. buus labi. kur es likshos. tikshu galaa. noteikti tikshu. kaut kad. viss buus labi.
11:56 pm
vajadzeetu iet guleet. bet galvaa visaadas atminjas lien.
jaameegjina sevi liidz gultai aiznest, ceriibaa, ka tur miegs buus stipraaks par domaashanu.
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:26 am GMT.