smth
October 17th, 2007 
07:31 am - Grrrrfilds :)
a
07:33 am - Юлия Савичева - Никак
nedaudz pielipa kopsh vakarvakara
txt )
09:24 am - shii riita zinjas jeb tejaateris turpinaas
visaadas )
10:22 am
kaut kaa peedeejaa laikaa gribas taadas ruugtenes smarzhas... vienas tikko pameegjinaaju - mazaa Linda "sacienaaja" :) patiik! riktiigi patiik!
braucot komandeejumaa, vajadzees kaut ko lidostaa pamekleet :)
khe, veel tagad tikai carlson wagonlit darbonji jaapadzenaa, lai shamie atsuuta lidojumu piedaavaajumus ;) citaadi palikshu lv :D
un izskataas, ka uzreiz peec piektdienas, pirmdien atkal jaadodas buus komandeejumaa...atkal uz bru :)
10:27 am - Autobusa vadītājs 3,26 promiļu reibumā ved 50 bērnus uz Liepāju
Publicēta: 10:18 17.10.2007.

Rīga, 17.okt., LETA. Vakar Rīgā kāds 46 gadus vecs vīrietis, kura organismā konstatētas vairāk nekā trīs promiles alkohola, vadījis autobusu, kurā bija 50 bērni.
Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākais inspektors Aigars Bērziņš aģentūru LETA informēja, ka autobuss "Neoplan" pēc ekskursijas vedis uz Liepāju bērnus.
Viens no nepilngadīgajiem piezvanīja vecākiem un izstāstīja par savām aizdomām, ka autobusa šoferis ir iereibis.
Uz notikuma vietu Rīgā, Kalnciema ielā, izbrauca Ceļu policijas darbinieki un apturēja autobusu. Policijas darbinieki vadītājam, 1961.gadā dzimušam vīrietim, organismā konstatēja 3,26 promiles alkohola.
Uz notikuma vietu policijas darbinieki izsauca autobusa īpašnieku ar citu šoferi, kurš aizveda bērnus uz Liepāju.
Vainīgajam vadītājam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.


pilniigs uzredzeeshanos...
02:02 pm
dumsh es ir. jau tagad nervozeeju. bail man no taas treshdienas. bet varbuut ir labaak paarnervozeeties tagad (taa teikt - nervozitaati paardegt), lai treshdien no riita buutu mieriigs pri mieriigs :)
liidz ar nervozitaati naaca klaat arii visaadas kljuudinjas... :( bet tieshaam ceru, ka sanjemshos.
veel secinaaju, ka ar ziimeem man ir taapat kaa ar papiiriem. kad redzu, izdomaaju un daru taalaak. kad peec tam man prasa, kas tur bija - neko neatceros. :>
ceru tomeer, ka viss buus labi...
02:20 pm
sasodiits. atkal kaut kaada deja vu sajuuta.
dari kaut kaadas lietas un shkjiet, ka visu to jau esi dariijis kaadreiz. viss kaadreiz ir bijis tieshi taa, kaa ir tagad.
03:13 pm
"Tikai diareja, malaarija un nepietiekama proteiina un energjijas uznjemshana ar uzturu vien 2002.gadaa izraisiija 3,3 miljonu cilveeku naavi, no tiem 29% - Aafrikaa."

"Liidz 2080.gadam vairaak nekaa puse Eiropas augu sugu var kljuut par iipashi aizsargaajamaam vai apdraudeetaam."
04:04 pm - Sabiedrībā zināmas personas aicina protestēt pret valdības lēmumu rosināt atbrīvot Loskutovu
Publicēta: 15:58 17.10.2007.

(Pievienota 5.rindkopa.)
Rīga, 17.okt., LETA. Uzsverot, ka, vēršoties pret Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītāju Alekseju Loskutovu, Latvijā ir apdraudēts tiesiskums un tātad ir apdraudēta Latvijas valsts, sabiedrībā zināmas personas aicina ceturtdien, 18.oktobrī, plkst. 8.15 pulcēties protestam pie Saeimas.
"Savtīgu politisku apsvērumu dēļ valdība grib izrēķināties ar KNAB, kas efektīvi cīnās pret tiem, kuri grib nozagt valsti un tautas labklājību," teikts aicinājumā šādu rīcību nepieļaut.
Aicinājuma autori uzsver, ka, vēršoties pret Loskutovu, "valdība pārkāpj "sarkanai līnijai"".
lasiit taalaak )
05:05 pm
nebija, nebija komandeejumi, bet tagad viens peec otra.
25.-26.10. - Bru
29.10. - Bru
khe, no riita aizbrauc, vakaraa atbrauc. darba diena gandriiz kaa riigaa, tikai daudz, daudz garaaka... 4 celies un maajaas jau peec pusnakts... :( bet nekas. gan jau buus labi. labaak maajaas veelu vakaraa, nekaa nakshnot tur un no riita braukt maajaas...
08:30 pm
beidzot maajaas.
incants vakars ar ruutu.
runaajot ar vinju, man pa galvu shivereeja viena doma. kaapeec cilveeks izveelas vienu vai otru cilveeku sev par draugu? kapeec tieshi shim cilveekam saak uzticeeties, veidot attieciibas? kapeec tieshi shie cilveeki ir draugi? kas ir tas, kas apvieno, piesaista?
taa jociigi pashai shkjiet, ka ruuta mani ir izveleejusies par draugu. juutos samulsusi nedaudz par to..
08:43 pm
a
10:20 pm - visaadi cilveeki - lieli un mazi
biudes )
10:42 pm
ja riit nebuutu tik daudzas lietas jaapaguust un agri jaaceljaas, tad shovakar vareetu iziet ielaas... tik sasodiiti silts gaiss. nemaz peec rudens nesmarzho.
peec tikshanaas ar ruutu taa jau lielaaku liikumu izmetu, lai papriecaatos par laiku ;) un vispaar.. pilseeta naktii man vienmeer ir labaak patikusi nekaa pilseeta diena ;)
This page was loaded Oct 14th 2024, 9:15 am GMT.