smth
October 16th, 2007 
07:21 am - turpinot Garfilda teemu :)
a
10:12 am
galvaa skaneeja paul oakenfold essentialmix live in havana cuba part1. iipashi shii dziesma nelika mieraa:) )
tagad uzliku, lai skan arii skalji.
jau tuuliit 2h darbaa, bet darbiem taa arii neesmu piekjeerusies. daigas kaa nekaa ;) taada omuliiga paseedeeshana sanacaa ;) kakao vienkaarsi dieviigs ;) - patiik man kad kako ir taadz pabiezs... un taa chokolaate maigi noglaasta meeli :) un salas saaljaa torte arii garda :)
nu, ko - shodien svariigaakais ir uzcepinaat zinjojumu par mana vietnieka nepiecieshamiibu. kaut kaa joprojaam neticas, ka shii lieta taa buus aizgaajusi. kaadreiz bijaaam 4ataa, peec tam trijataa, bet peedeejo paaris gadu laikaa biezhaak sanaak buut divataa. hmmz, varbuut uz gada beigaam beidzot buus iespeeja arii izmantot atvaljinaajumu. citaadi smiekliigi sanaak - pati visiem vienmeer maacu, ka jaaiet atvaljinaajumos utt., bet pashai uz shogad veel triis atvaljinaajuma nedeeljas nav izmantotas. nee, nu it kaa no vienas puses jau labi, ka ir shiis triis nedeeljas, bet no otras puses - gribas arii atpuusties no darbiem un kaut kur aizbraukt.
ai, nu redzees, kaa buus. ceru, ka tas peedeejais meitietis atnaaks uzrakstiit paarbaudes darbu, un tad redzees, kas ir ar sho konkursu. iespeejams, ka naaksies vien sludinaat atkaartoti. un veel vietnieka konkurss...
10:27 am
dumi.nezin kaapeec biju iedomaajusies, ka shodien man jaadodas pie edgara :>
tas patiesiibaa man jaadara riit :> bet vakar tik paarliecinoshi edgaram staastiiju, ka mees shodien tiekamies ;)))
10:49 am - Broks pārsteigts par viņa posteņa likvidēšanu
Publicēta: 10:43 16.10.2007.

Rīga, 16.okt., LETA. Īpašu uzdevumu ministrs Eiropas Savienības (ES) līdzekļu apguves lietās Normunds Broks (TB/LNNK) ir pārsteigts par viņa posteņa likvidēšanu un uzsver, ka iepriekš par to nav ticis brīdināts.
Līdz brīdim, kamēr nebūs saņēmis savas pārstāvētās partijas skaidrojumus, Broks aģentūrai LETA nevēlējās plašāk komentēt "tēvzemiešu" un premjera Aigara Kalvīša (TP) panākto vienošanos par sekretariāta likvidēšanu.
Broks norādīja, ka politika ir kompromisu māksla un jābūt gatavam uz dažādiem pavērsieniem, tomēr šāds lēmums viņam bijis pārsteigums, jo ziņu par šādu vienošanos viņš saņēmis gandrīz vienlaicīgi ar LETA zvanu.
Runas par pārmaiņām valdībā bijušas, tomēr ne Broka pārstāvētā sekretariāta kontekstā.
Savu līdzšinējo darbību Brioks novērtēja pozitīvi, jo nepilna gada laikā ir veikti darbi iepriekšējā plānošanas perioda finansējumu plūsmu sakārtošanā, kā arī veikti visi galvenie priekšdarbi, lai Latvija varētu apgūt nākamā plānošanas perioda Eiropas Savienības finansējumu.
Broka sekretariātā strādāja trīs cilvēki un tā darbībā pārsvarā tika izmantota Finanšu ministrijas kapacitāte. Pēc Broka domām, viņa uzsāktais darbs neapstāsies un tiks turpināts, jo "neizstājamu amatu nav".
Broku par īpašu uzdevumu ministru Eiropas Savienības finanšu pārvaldes lietās Saeima apstiprināja pērnā gada novembrī.
Brokam ir augstākā izglītība ģeogrāfijā, bet 2001.gadā viņš beidzis Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultāti, Sabiedrības vadības maģistratūru.
LETA jau ziņoja, ka Kalvītis šodien ar apvienību "Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (TB/LNNK) ir vienojies par Eināra Cilinska virzīšanu apstiprināšanai ekonomikas ministra amatā, bet likvidēts tiks īpašu uzdevumu ministra Eiropas Savienības (ES) līdzekļu apguves lietās postenis, kuru ieņem "tēvzemietis" Normunds Broks.
Jau ziņots, ka premjers pēc nākamā gada valsts budžeta pieņemšanas pirmajā lasījumā sola izvērtēt visu ministru darbu un valdībā veikt kompleksas pārmaiņas.
Kalvītis iepriekš pauda vēlmi, lai ekonomikas ministrs tiktu apstiprināts amatā vienlaikus ar pārējām izmaiņām valdībā. "Katra ministra darbs tiks rūpīgi izvērtēts," norādīja Kalvītis. Viņš līdz šim nav atklājis, kuras partijas un kurus ministrus izmaiņas varētu skart.
Kalvītis norādīja, ka izmaiņām valdībā jābūt ar mērķi uzlabot tās darbu, tādēļ iepriekš, tiekoties ar TB/LNNK, netika lemts par vakanto ekonomikas ministra amatu. Šis jautājums tikšot skatīts kompleksi.


khe, kursh buus naakamais? :>
12:23 pm
a

paareejaas bildes )
12:26 pm
imants ir negantnieks :)
vinjsh pameta ideju, ka lisabonaa vareetu aizkaveeties uz ilgaaku laiku - pakjert klaat nedeeljas nogali :) saaku apsveert sho domu aizvien nopietnaak - jaanoskaidro tikai, cik maksaas taas divas viesniicas naktis papildus... un tad jau jaaizlemj - palikt un apkaart pabraukaat, vai tomeer atpakalj uz lv laist uzreiz peec pasaakuma.
02:44 pm
7,5 gadu ruudiijums dara savu. klerkam raksturiigie teksti tapinaas aatri. reizeem pati briinos par to, kaa tie teksti man saliekaas smuki uz papiira.
nju, ko - tagad jaagaida rezultaats.
05:15 pm - "Providus": "Loskutova epopeja" ir kliedzošs likuma pārkāpums
Publicēta: 17:13 16.10.2007.

Rīga, 16.okt., LETA. Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītāja Alekseja Loskutova "atstādināšanas, izvērtēšanas un atcelšanas no amata epopeja" sastāv no kliedzošiem likuma pārkāpumiem, uzskata sabiedriskā politikas centra "Providus" pētniece, politoloģe Iveta Kažoka.
taalaak )
07:50 pm - pavasaris kalnos
pati reizeem nesaprotu, kas man taas par attieciibaam ar tiem kalniem... lidojot paari tiem, vienmeer noglaastu ar aciim kalnu virsotnes... shveicee esot, katru riitu pirmais skatiens bija uz kalniem, bet vakaros - peedeejais... vilina mani tie kalni..

bilzhi )
08:19 pm
mums gribot negribot sanaak visu samudzhinaat, sapiit, pashiem sapities un pakrist.. un peec tam atkal gribas piecelties, atmudzhinaat un atmudzinaaties... bet reizeem gribas (un taa it kaa vareetu buut arii vieglaak) vaartities veel kaadu briidi un luukot ar ljaunu aci uz visiem, domaajot, ka tikai vinji ir tie vainiigie.. peec tam jau ljaunais paariet un saakas taada nevariiga apkaart luukoshanaas peec paliidziibas, draudziigaas rokas, pleca...
pashi mees saraujam, saplesham, izmetam, atmetam utt. lietas savaa dziivee.. un peec tam mekleejam iespeeju atkal visu sasiet, salabot, atguut...
pashizniicinam un pashizniicinamies.. lai veelaak atkal celtos spaarnos...
reizeem spiitiigi turamies pie kaut kaa, cerot, ka taa buus labaak un pareizaak.. bet kas tad ir pareizaak? dariit taa, kaa citi domaa, ka taa ir pareizi, vai tomeer ieklausiities sevii un saprast to, kas tieshi tev shajaa mirklii ir pareizi. protams, no malas reizeem muusu izgaajieni var izskatiities savaadi, nesaprotami, diivaini.. tomeer. katrs mees zinam, kaadeelj mees esam riikojushies tieshi taa un ne savaadaak. jo savaadaak tajaa mirklii vienkaarshi nebija iespeejams.. nee, varbuut arii bija, bet tas buutu pret to, ko tu pats tajaa mirklii domaa, juuti utt.
lai gan ir arii reizes, kad vieglaak ir sevi lauzt... bet tas jau ir pavisam cits staasts...

ai, mudzhinaataaji esam...
11:12 pm
nez kapeec ir sajuuta, ka shovakar par mani kaads domaa. kaut kaa shkjiet, ka juutu kaada cilveeka domas, kas tinas ap mani.
bet varbuut vienkaarshi shkjiet un nekaa cita nav.
11:17 pm - veel viens engjeljveidiigais
biude )
This page was loaded Oct 14th 2024, 9:21 am GMT.