smth
October 15th, 2007 
07:14 am - ikriita Garfilds
a
08:56 am
neskatoties uz to, ka vakar bija plaans agrak uz darbu atnaakt, shodien no maajaam izkasiijos gandriiz parastajaa laikaa ;) un gandriiz parastajaa laikaa ierados arii darbaa. bet ir tomeer viens pluss. beidzot vakar aizgaaju guleet tajaa laikaa, kas man ir tipiskaaks. 6 meeneshus mans miega rezhiims pilniigaa haosaa dziivojaas. jaasaak sevi radinaat pie normaalaa laika, jo tad praaats gaishaaks un oms labaaks.
riits shoriit jau ir rosiigs. jau paaris darbeljus izdariiju, bet veel paliela kaudze priekshaa. zinu, ka arii ar to tikshu galaa :)
11:41 am
vai tieshaam gruuti pasham pacelt papiirus, kas ir suutiiti, normatiivos aktus, kas atrodami netaa, un salikt visas lietas kopaa?
kaapeec vienmeer grib, lai ar karotiiti ielej visu iekshaa...
grjj..
es ir dusmiigs.
07:51 pm
taa...bildes redzeeju - izskataas labi :)ceturtdien vai piektdien buus jaaizshauj liidz braalim :)
par treshdienu samaksaaju :)
ar dimantinju uzsitaam sirsniigu klachu :)
beidzot maajaas. shii diena sanaakusi taada gana intensiiva. tagad kaut ko iekost, palasiit graamatinju un guleet. riit atkal daudz darbu + veel laikam pavisam mazais koferiits jaanopeerk, jo shveicee pirktais koferis bish par lielu divdienu komandeejumiem.
08:10 pm
piekjeeru sevi tikko darot vienu lietu.
kaadreiz, sen, sen, sen - man garshoja vnk biezpiens ar kreejumu :) bet tad man atklaaja biezpienu ar dilleem, tomaatiem, gurkjiem.... mmm... njamma.. tagad biezpiens neiztiek bez taa. parasts biezpiens vairs nemaz negarsho :) shodien speciaali nopirku zaljumus un tomaatus, lai biezpiens buutu gards :)
08:15 pm - atkal nedaudz iz uudenju teemas
biude )
09:44 pm
paldies par to, ka iemaaciiji daudzas lietas par datoriem.
joprojaam mani draugi zvana un jautaa man kaut kaadas lietas, kas un kaa ir ar taam kasteem ;) un arii koleegji ik pa briidim piezvana vai pabaazh degunu ar kaadu jautaajumu :) cik, nu varu, tik censhos paliidzeet ;)
09:48 pm - aaboliic
a
10:03 pm
shodien peec ilgakiem laikiem atkal satiku vairu. kaut kaa peedeejaa laikaa reti sanaak abaam tikties.
it kaa pavisam sveshs cilveeks, bet izjutu pret vinju kaut ko iipashu.. nezinu kaadeelj, bet attieciibaa pret vinju man ir shii sajuuta, ka man vinjai ir jaapaliidz, cik nu es varu.. taapeec arii uz sveetkiem censhos vinjai pagaadaat kaadu iipashu parsteigumu, jo zinu, ka vinja noveertees, ka vinjai tas ir svariigi, ka vinjai tas buus atbalsts un palidziiba...
shodien abas nosmeejaamies, ka man beidzot jaasanjemas un jaaaizbrauc pie vinjas ciemos un kaadaa briidii buutu jaaaizlaizh liidz kuldiigai (vinjas "laukiem"). noteikti mees to arii izdariisim :), es to zinu!
10:38 pm
a
This page was loaded Oct 14th 2024, 9:21 am GMT.