smth
October 2nd, 2007 
09:39 am - Garfiljdjiks
a
12:56 pm
nezin kapeec ir taa, ka daudziem cilveekiem shkjiet, ka, ja vinji atnaaks un parunaas aci pret aci, tad vinju probleemu noteikti atrisinaas. ka taa ir droshaak, nekaa pastaastiit to visu pa telefonu. viena kundziite taa raavaas pie manis.. atnaaca, paseedeeja, parunaaja minuutes 40.. un risinaajums no taa nemainiijaas. piedaavaaju vinjai dariit tieshi to pashu, ko buutu teikusi telefoniski.
var jau buut, ka cilveekam ir svariigs shis acu kontakts, izklaastot savu probleemu...
nezinu.
katram savs.
01:17 pm
kaut kaads putnu kaasis tikko paarlidoja paari blakus maajai.
eh. kaadu vakaru gribeetos aizbraukt kaut kur pataalaak projaam, kur putnu celji iet. lai paklausiitos dzeervju klaigaas, lidojot prom.
pirms pusotras nedeeljas vienu barinju dzeervju redzeeju barojamies un atpuushamies pirms lidojuma.
09:29 pm
shodien taa labi izbraucaam. aizvien mieriigaaka un pashsaprotamaaka taa sajuuta ir ;) shodien beidzot radaas sajuuta, ka varbuut tieshaam ir jaameegjina tas viss piebeigt. jebkuraa gadiijumaa ir riktiigi labaa sajuuta. taada relakseeta :)
shis vakars man sanaaca daavanu vakars ;) saakaas viss ar astras burviigo un noderiigo daavanu ;) sieram domaatais priekshmets jau pat tika iemeegjinaats ;) lielisks!!! ;) paldies, astra! :)
veelaak vakaraa ieradaas liene ar burviigaam, milziigaam daalijaam ;) un cmuku, cmuku, cmuku vaazi :) tieshi taadu, uz kaadu jau krietnu briidi biju luukojusies ;) paldies arii lienei! :)))
peecpusdienaa un vakars shodien izveersaas lielisks ;) vieniigais laikam shodien jaadodas aatraak guleet, jo duuda ir pasaakusi naktii ar savu purnu bastiit manaa sejaa, lai laizhu vinju zem segas :) salst siikais lops ;)))) un liidz ar to man taa guleeshana taada saraustiita sanaak, jo katru reizi pamostos no taas vinajs bakstiishanas ;) vismaz agraak ejot guleet es ceru, ka dabuushu kaut nedaudz, tomeer vairaak paguleet arii taadaa saraustiitaa ritmaa ;)
10:04 pm
laikam jau tie atspulgi man shajaa bildee patiik visvairaak ;)

a
10:10 pm
huh.. paldies dievam inesei ar dziivokli viss nokaartojies.
varees peec kaada briizha braukt uz saalsmaizi ;) buus jaapajautaa, vai varu kaa paliidzeet pie paarvaakshanaas :)
This page was loaded Oct 14th 2024, 9:14 am GMT.