smth
September 2nd, 2007 
05:04 pm
gribas uz majam pie Duksha.
09:13 pm
beidzot maajaas.
ir labi.
man pietruuka taas. un pietruuka arii duksis. aizvakar un vakar siikais zagliigais rudais purns visur reegojaas...
09:48 pm
nu, ko. tagad uzgrauzhot kaadu bumbieri var mieriigaa garaa salikt visas nedeeljas nogales lietas pa plauktiem.
nedeeljas nogale pagaaja taadaa naaviites ziimee. beeres. hmmz...man vakar peec taa visa radaas mammai kaudziite ar jautaajumiem, no kuriem es taa iisti gudra arii nekljuvu. joprojaam nesaprotu, kas bija tas kakjis, kas savulaik bija paarskreejis vinju celjam paari. kaadreiz tachu abas kaiminjos pat bija dziivojushas un it kaa bija pat draudzenes. bet kaut kas ir noticis un vismaz gadus divdesmitpiecus nekaada biezhaa viesoshanaas pie vinjiem nenotika. par nomirushajiem - labu vai neko. laikam taa arii paliks - neko. un netaps man nekas skaidraak. jautaat teetim nav iisti jeega, jo vinjam ta attiecibas ar braali ir labas. patiesiibaa, no riita teetim gribeejaas uzsist uz pleca un pateikt, ka labi vien vinjsh izdariija, ka shodien no riita jau taa agri, agri, vinjsh aizdevaas pie braalja. vinjam shobriid itin nemaz nav viegli. vakar skatiijos uz vinju un redzeeju tikai saapiigu tukshumu. palikt peekshnji pavisam vienam lielajaa maajaa nav viegli. es ljoti, ljoti, ljoti ceru, ka vinjsh kaadaa briidii nesabruks. ceru, ka teetis buus gana paliidziigs plecs vinjam.
parasti jau taadi teksti nebija maajaas dzirdeeti, bet shajaas divaas dienaas te mamma, te teetis taa retoriski pajautaaja - nez, kursh buus naakamais... nu, jaa.. naaviite ir saakusi pljaut vinju paaudzi...
veel. milziigs prieks man bija redzeet antonu un malviini. laikam pedeejo reizi vinjus redzeeju 3 gadus atpakalj, kad vecaamamma nomira. vinji abi shoreiz izskatiijaas taadi sagurushi.. laikam tomeer jaasanjemas un jaaaizbrauc pie vinjiem ciemos. ingriida un kristiine arii tik aarpraatiigi sen nav redzeetas. galu galaa - pljavnieki nav nekaada zemes mala, uz kuru nebuutu iespeejams saposties.
rezumeejums par nedeeljas nogali. juutos nogurusi. ne tikai fiziski, bet arii emocionaali. gan jau attapshos. kaads briitinjsh gan buus vajadziigs...
10:30 pm
riit pirmaa skolas dienas beerniem.
tikko atcereejos vienu pirmo septembri (shkjiet, pirms diviem gadiem), kad gaaju uz darbu un man pretii kaads otrklasnieks vai treshklasnieks naaca smuki saposts baltaa kreklaa un melnaa vestee. un paari plecam paarmetis vinjsh nesa kaadas 5 (bet varbuut arii vairaak) dzelteniigi-sarkaniigi-oranzhas gladiolas.
skats bija vienkaarshi burviigs :)
atceros, ka toreiz pie sevis klusi noshkjendeejos pie sevis klusi, klusi par to, ka nebiju panjeemusi liidzi kameru :)
nu jaaa...
bet kaadaa sakaraa es te atcereejos par to pirmo skolas dienu? riit ielaas buus vnk kaut kas briesmiigs.. buus atkal jaasaak pierast pie beernu/pusaudzhu/jaunieshu milzu bariem visur.
This page was loaded Oct 14th 2024, 11:21 am GMT.