smth
August 14th, 2007 
01:10 am
duksene neizpilda savus pienaakumus godam :) visus odus tomeer nav izkjeerusi :) lai gan regulaari, ja ierauga kaadu lidoni, saak dzenaaties tam pakalj un neliekas mieraa, kameer mednieka instinkts netiek pilniiba apmierinaats, tas ir, kameer mediijums nav nomediits ;)
08:03 am
parasti atvaljinaajuma laikaa paarsleedzos uz puuuces rezhiimu.. bet kas tas par rezhiimu ir, ja iet guleet ap 1-2 naktii, bet pamostas jau 7:30?
:)
jaauztaisa kafija, jaapalasa zhurnaalinjsh un tad pie sanitas! :)
08:30 am - shitaa bilde tomeer man patiik..
jaasaglabaa arii pie sevis taa...

rudais kaarumnieks )
08:34 am
patiesiibaa, es te saaku domaat, tomeer man patiik tas, ka no riita pamostoties ieraugu savu milziigo graamatu kaudzi.. shobriid graamatas kaudzee ir sakaartotas taa, ka pirmaas, ko redzu, atverot acis, ir divas lielaas kakju graamatas, jogas graamatas un kazuo ishiguro "never let me go"...
un, ja pavisam godiigi, shobriid graamatu skapi nemaz negribas pirkt. gribu izdziivot sho - graaamatas kaudzee - stadiju :)

pirmais skatiens no riita piezemeejas sheit )
09:58 am
taaks.. veel paaris reiziites testinjsh.. un jaaposhas ielaas ;)
07:46 pm - Ilvers piedzimis!
izradas, ka 3karsha tante esmu kops 31.julija :) Jabrauc raudzibas! :)
09:31 pm - shiis dienas zinjas iedvesmota ;)
a
11:24 pm
peec pagaajushaas nedeeljas -'viss ir slikti' stadijas, shodien braukshana atkal radiija prieku. apseedos un paaris sekundes ievilku dzilji elpu.. taa, it kaa gatavotos smagam darbam, kas jau reizeem kljuust mokoshs... bet, kad saaku braukt, tad bija atkal taa sajuuta, ka man viss izdosies. saaku sev atkal ticeet. protams, zinu, ka man jaamaacaas, jaaamaacaas un veelreiz jaamaacaas. tomeer arii sanitas pozitiivie staasti par vinjas pieredzi, manii radiija paarlieciibu, ka man izdosies. paldies gan sanitai(par iedvesmojoshiem un uzmundrinoshiem staastiem), gan edgaram par to, ko vinji shobriid dara manaa labaa!

veelaas vakarinjas ar inesi iepriecinaaja. tomeer ir svariigi draugus satikt vismaz reizi paaris nedeeljaas. lai neattaalinaatos. bija labi. un shampanietis par godu ilveram, bija tieshi tas, kas vajadziigs! :)
11:39 pm
taatad.
25.septembrii uz de-phazz!
vajag kompaaniju!
un jaanopeerk biljetes!
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:17 pm GMT.