smth
August 6th, 2007 
06:41 am
nu, ko? jaaiztur shiis nedeeljas maratons un tad varees nedaudz ievilkt elpu.
vaaveres ritenis buus ne pa jokam, ja ieskataas plaanotaajaa :(
bet gan jau viss izdosies!
08:21 am
tomeer labi ir izvilkties no maajaam agraak nedaudz nekaa parasti, lai dotos uz darbu. peedeejo paaris meeneshu laikaa, kad bija galiigi sagaajis skheersaam miega un nomoda laiks, man pietruuka sho riitu patukshajaa pilseetaa.
shodien atkal shii sajuuta bija!
katra maizniica, kas ir pa celjam uz darbu, bija saozhama krietnu gabalu ieprieksh ;) pilseetu piepilda kuuku, maizishu un cepumu smarzha ;) steidziigie birojcilveeki, zhigli ieskrien tajaas, nopeerk kaut ko kaarajam brokastu zobam un peleeku seju skrien taalaak. zheel, ka pie mums taas kafijotavas nav tik jaukas un nestraadaa jau agri no riita. es labpraat kaadu stundinju paseedeetu tur no riita - iedzertu kaadu karsto shokolaadi, kapuchino vai kafiju, palasiitu kaadu graamatu un tad dotos uz darbu..
un veel... veel nesmarzho peec augusta. smarzho pec juulija beigaam ;)
08:53 am - Izmantojot netrafarētās automašīnas konstatēti 200 ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumi
luuk kaa )
09:23 am
tad, kad pati audzinu raksturu un neeju uz raushu meistaru :), atnaak liiga ar raushu meistara gardumiem ;)
nu, ko - kofeeee + kafijmaziite :)
pa vidu veel shis tas jaapieinstalee sintijas datoram :))) un tad nedaudz darbi.. un tad braukshana... (aaaaa.. nedeelju neesmu braukusi:(( nedaudz stresoju par to, kaa buus).. un tad skola...peec tam varees doties maajaas ;)
07:23 pm
taa.. braukshana...it kaa ar pedaaljiem vairaak vai mazaak esmu saakusi saprasties. izskataas, ta pabraukshana pa shoseju tomeer ir gaajusi labumaa. turklaat ar kaaju novietojumu arii ir kluvis labaak :) tas priecee.
negatiivais... nu, ko..trajektorija, trajektorija un veelreiz trajektorija!!!!!! tas laikam shobriid ir vissaapiigaakais.
un veel saapiigais ir teorija. tomeer pa vakariem tam vairaak ir jaapieveershas! shodien pat!
08:41 pm
3 nedeeljas dimantinjsh buus prom... shajaas pilseetaas )
09:01 pm
sauliite riet jau 21:26.. ;(
rudens naak virsuu :(
09:56 pm
joprojaam esmu sajuusmaa par keiko matsui :)
skan un skan, un skan, un skan.. ;)
peedeejaas nedeeljas vispaar esmu paargaajusi uz viegli klausaamo - maajaas vairaak klausos keiko, darbaa - smoothjazz staciju :)
tikai ausiis, kad eju, skan - bum-bum-bum - lai labaak ietos ;)
10:28 pm
taaa..shodien pamaaciijos :) maaalacic :) taa tikai jaaturpina :) tagad nedaudz keiko, un guleet ;) un pirms tam, jaasavaac duksenes nogaaztais pukju pods. kopsh labi esmu pasleepusi uz palodzes kaktusinju, duudai ir jauns miilestiibas objekts - mirte. smiekliigi. tad, kad man baigi gribeejaas mirti, lai taa smuki aug, taa niikuljoja un izniika.. pat 2 vai 3 reizes... tagad, kad varu iztikt bez taas, esmu atstaajusi to novaartaa (jaa, jaa - esmu saakusi aizmirst apliet pukjes:( ) un duuda vinjai piekjeerusies ar saviem izniicinaashanas darbiem, bet pagaidaam taa visnotalj njipri turas. atvaljinaajuma laikaa buus jaapiekjeras paarstaadiishanas darbiem - i mirte, i gumijkoks, i kalla... hmmz.. shkjiet, ka gumijkoks tiks noshnjaapts naakamnedeelj - jaasaak veidot tas augs kaa kruums, nevis kaa koks :) nu, ko - jaasameklee kaads upuris, kas grib maajaas audzeet gumijkoku un kuram ieskapeet to smuko virsotni :)
10:41 pm - smaidaamaa bilde
ieraudziiju sho bildi un sapratu, ka tieshi shaadu bildi pirms guleetieshanas jaaskataas ;) taaaaaads smaids sejaa ieziimeejaas :)
riktiigi smaidaamaa bilde )
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:15 pm GMT.