smth
July 4th, 2007 
07:42 am
laaaaabs miegs :)
no riita pamodos un saaka nenormaali smaidiit :) biju domaajusi, ka zuzene ir uzlikusi savu galvu man uz rokas :) bet, kad atveeru acis, ieraudziiju, ka taas ir divas zuzes pakaljkaajas :) siikaa zhurka piemaaniija mani :P
08:55 am - sabiedriskaa transporta naids
noseenjoju. nespeju no riita normaali laiciigi savaakties, turklaat lietains, taapeec noleemu, ka paarmainjas peec uz darbu neieshu, bet braukshu ar busu... pietika ar taam padsmit minuuteem busaa, lai es saprastu, kapeec tomeer izvairos no taa... visi gruuzhas virsu, slapjsh, karsts, smakas... neee, nee, nee.. paldies! es kaut kaa iztikshu. vismaz uz un no darba man labaak patiik iet kaajaam... i galvu izveedini, i nejuuties saburziits...
tagad gribas peec taa busa ieliist dushaa un nomazgaat visu, kas no citiem ir pielipis...
09:04 am - leta mani shodien aizrauj...
atveru shodien letu.. un pirmais ko ieraugu ir visaadas kriminaalzinjas )

ne par velti shodien kaut kur tv dzirdeeju horoskopus, kur teikts, ka shodien esot dranjkjiiga diena visaam ziimeem....
nee, nu, protams, rodas arii vairaaki jautaajumi.
piemeeram.
1)kaada iksa peec cilveeki shauj viens otram galvaa naglas?
2) kapeec tantuks skrien zem vilciena? (varbuut vinjai ir bijushas redzes, dzirdes probleemas, un taapeec vinja nemaz nav pamaniijusi mazmaziitinjo vilcieninju)?
3) a nafig 9 trimeri? tjip izveiks saliidzinoshos testus - kurs labaaks, un peec tam nevajadziigos atdos atpakalj veikalam, bet labaako paturees sev?
09:56 am - Man un Garfildinjam liidziigs noskanjojums shodien :)
a
11:26 am - mati, mati, mati.
nepatiik man, ka shaados laika apstaakljos mati kljuust tik miiksti, ka lien un kriit visur. vajadzeeja no maajaam panjemt daudz dazhaadu spraadziishu, lai shamos tagad vareetu savaldiit.
01:07 pm
braukt!
This page was loaded Oct 14th 2024, 3:23 pm GMT.