smth
June 8th, 2007 
09:09 am - Garfiljdjiks :) kaa jau parasti ;)
s
09:24 am
joprojaam sajuusminos par andain - beautiful things :)
10:36 am
uzsitu klachu ar mammu :) vinja shobriid ir viines lidostaa :) izklausas nedaudz nogurusi, bet apmierinaata ;) un tas ir pats galvenais! :) tas mani aarkaartiigi priecee ;)
11:34 am - Spēles
*Dalībnieki: 1 līdz 5
*Spēles: 5
*Vieta: jebkur, galvenais, lai būtu skapis
*Laiks: vislabākais laiks ir pirms pilnmēness
*Palīgmateriāli: ir... - piemēroti visi meditēšanu veicinošie šķīdumi
*Uzvarēšanas iespēja: 100%, ja izdodas nepārdzert jēgu

*Pirmā spēle.
Pieci cilvēki izdzer desmit pudeles šņabja.. Viens no viņiem tiek izvēlēts, lai noslēptos skapī. Pārējiem ir jāuzmin, kas ir skapī. Ir atļauts savstarpēji apspriesties.

*Otrā spēle (pirmās spēles variants profesionāļiem).
Trīs izdzer trīs pudeles šņabja un deviņas pudeles Saku Rok alu. Viens no viņiem paslēpjas skapī. Pārējie dzer tālāk. Dienas beigās tiek mēģināts uzminēt, kas notika dienas sākumā un kāpēc viens no viņiem atrodas skapī. Ir atļauts savstarpēji apspriesties.

*Trešā spēle (viegls variants).
Divi izdzer piecas pudeles šņabja. Viens no viņiem paslēpjas skapī. Otram jāuzmin, kas ir skapī. Ir atļauts savstarpēji apspriesties.

*Ceturtā spēle (īstiem vīriem).
Divi izdzer četras pudeles šņabja un četras pudeles Saku Rok alu. Viens no viņiem paslēpjas skapī. Otram ir jāuzmin, kur atrodas skapis. Apspriesties var tikai katrs pats ar sevi.

*Piektā spēle (pirms spēles ir ieteicams apspriesties ar savu ģimenes ārstu).
Viens izdzer divas pudeles šņabja. Tad viņam ir jāuzmin vai viņš ir skapī.
12:11 pm
absoluuti pazudusi laika sajuuta.
zheneevaa man laikam nebija paaraak daudz noziimes :) kaut kaa zinaaju to, kur un kad man jaabuut, bet citaadi man nebija nepiecieshamiibas skatiities pulkstenii un sakot liidzi tam, vai kaut kur nekaveeju, vai kaut kur neesmu par agru...
sheit jaapierod pie taa, ka laikam ir noziime.
01:21 pm - Grīziņkalnā nosit divus un piekauj vēl trīs cilvēkus <------- pilniigs piii
Publicēta: 13:10 08.06.2007.
Rīga, 8.jūn., LETA. Piektdienas agrā rītā Rīgā, Grīziņkalnā, nogalināti divi un smagi piekauti vēl trīs cilvēki. Aizdomas krīt uz kādu pagaidām nenoskaidrotu jauniešu grupu.
Rīgas Galvenās policijas pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Ints Ķuzis aģentūru LETA informēja, ka sākotnēji Grīziņkalna parkā atrasti divu vīriešu līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Izmeklējot dubultslepkavību, policisti noskaidrojuši, ka vēl divi vīrieši un viena sieviete šorīt smagi piekauti un nogādāti slimnīcā.
Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, piecu cilvēku kompānija naktī uz piektdienu Grīziņkalnā lietojusi alkoholiskos dzērienus. Viņiem uzbrukuši aptuveni četri jaunieši, kas visus piecus smagi piekāva un no notikuma vietas aizgāja.
Sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 118.panata 2.daļas par divu vai vairāk cilvēku slepkavību. Pēc Kriminālpolicijas priekšnieka teiktā, viena no izmeklētāju pamatversijām ir, ka uzbrucēji noziegumu pastrādājuši huligānisku motīvu vadīti.
Policijas lūdz atsaukties cilvēkus, kuri laika posmā no 7.jūnija plkst.22 līdz 8.jūnija plkst.5 atradās Grīziņkalna skeitparka rajonā un varētu būt redzējuši iespējamos slepkavas. Aculiecinieki aicināti zvanīt pa tālruņa numuru 7086714.
01:24 pm
lidostas lapa staasta, ka lidmashiina no viines atlidoja "plkst. ..." <---- ko tas noziimee? neatlidoja veel? vai arii tikko atlidoja? vai arii ko - neatlidos????
grjjj.. necieshu taadu nezinju :((((

update 13:33 - sazvaniiju beidzot mammu :)
07:38 pm
+
atkal visaadas virtuves lietas sapirkos :) vispaar jau man patiik mekleet visaadas forshas lietas veikalos gan maajai kopumaa, gan tieshi virtuvei :)
riitdienas meitenju paseedeeshanai arii sho to iepirku :) riit ar astru abaam buus vieglaak ;)
10:00 pm
alus + Above and Beyond - Trance Around The World 160 = piektdienas vakars.
salst. par maza saules. par maz siltuma.
maajas acis izmazgatas. vismaz nedaudz gaishakas kljuvushas. vairak saules gaismas bus.
grejas anatomija latviski nerullee. nepatiik man taas balsis.
10:53 pm
zheel, ka nav vairs alus.
baisi sagribeejas aizlieties. (haa.smiekliigi.)
dzert virsuu alum kaut ko citu ir nejeedziigi.
laikam jaalien guleet. riit agri jaaceljas - daudz darbu. un nav ko aizliet acis.
This page was loaded Oct 14th 2024, 5:16 pm GMT.