smth
June 7th, 2007 
09:02 am - gaaaaaaarfild...
s
10:59 am - mekleeju
mekleeju kompaaniju uz 16.06. ieshanai uz teaatri. ir pieejama biljete (1 gab.) uz izraadi "Latvieshu miilestiiba" ieksh JRT. :)

Papildinaats (11:11): shkjiet, ka liidznaaceeja ir atrasta un taapeec vairs neko nemekleeju :) paldies, [info]lapsa_ap par operativitaati un atbalstu! :)
11:12 am
tikko atcereejos vienu lietu.
no riita gaaju pa laachpleesha ielu uz darbu (tieshi gar jrt) un nodomaaju, ka ar visu shiti shveices braucienu taa arii neizdevaas aiziet uz kaadu izraadi, lai gan kaarojaas... veel nodomaaju, ka buutu labi pameegjinaat varbuut notvert braucosho teaatra vilcienu aiz peedeejaa vagona un shajaa sezonaa veel aiziet uz kaadu izraadi. khe.. no riita shitaa padomaaju un tagad te koleegje naak ar 2 biljeshus piedaavaajumu :) super! :)
shitaa domas vareetu biezhaak materializeeties ;D vot shodien, piemeeram, vareetu,braucot uz juuru kopaa ar Astru, pakjert alu un taa forshi paseedeet pie juuras ;) hihihihihi :) esmu kljuvusi par alus dzeereeju :) garsho man tas :)
11:19 am
oooo..noveerojamais objekts atkal paraadijaas logos... hmmmz.. taads apaljiigaaks vinjsh palicis... vai arii es vinju sen neesmu redzeejusi.
protams, kaa parasti, pliks kliist pa maaju :) bet shoreiz var redzeet, ka kaut kaadas dreebes ir uzmestas uz rokas ;)
11:24 am
pagaajushajaa naktii redzeeju janciigi sapni. mamma atbrauca no austrijas ar tekstu, ka sho astonju dienu laikaa vinja izteereejusi 1000 eiro ;) lielaakais pirkums - plashu atskanjotaajs un plates ;) kad saaku skatiities taas plates, secinaaju, ka tur ir riktiigi 70-80 gadu latvju muuzika ar raimondu paulu priekshgalaa ;) taa teikt - beerniibas plashu bildiites :)
taapeec droshiibas peec tagad no riita mammai uzsitu sms ar sapnja atstaastu ;) mamma atsuutiija zinju, ka nopirksi esot tikai saldumus, viinu pagrabaa, kur shamie viziteejushi, un smuku bilzhu graamatu :) taa ka nav nekaadu plashu un plashu atskanjotaaja ;)
cik saprotu, vinjai iet lieliski ;) brauciens esot nedaudz nogurdinoshs, jo diezgan intensiiva programma - gan viziteeshansa dazhaadaas iestaadees un uz vietaam, kaa arii smuko vietu apskate austrijaa :)
nju, ko - riit varees doties uz lidostu vinju sagaidiit ;) un tad jau dzirdees atsauksmes par to, kaa tad iisti patika brauciens ;)
02:20 pm
vai tieshaam tas, ka kaads aizsuuta visiem koleegjiem paliidziibas luuguma (vajadziigs diegs un adata) epastu ir kaut kas nosodaams, kaut kas aarkraatiigi nekauniigs un veel nezin kaads?
03:33 pm
reizeem rodas sajuuta, ka es daudz par daudz zinu par saviem draugiem.
09:54 pm
horosho posideli ar astru :)
glaaze chiiles baltviina un klachas uzsishana bija tieshi, kas vajadziigs :)
es ir buut sajuusmaa
10:43 pm
kur lai atrod grejas anatomijas 4.sezonu? :)))
spriezhot peec imdb.com pieejamaas info, to saaks izraadiit tikai rudenii... aaaaaaaa... a ko lai es daru liidz rudenim??? :)))
This page was loaded Oct 14th 2024, 5:15 pm GMT.