smth
May 30th, 2007 
12:17 am
apaljvaidzis meeness zhilbina un miedz ar aci.
12:18 am
google jokojas ar mani. rakstu - google.lv, bet paraadaas google.ch.
01:03 am
sailgojaas, noilgojaas, paarilgojaas, aizilgojaas....un sasniegt stadiju - neilgojaas.
01:05 am - die another day
(http://www.imdb.com/title/tt0246460/) vairaakas reizes redzeets, bet noleemu veelreiz noskatiities. pirmo reizi laikam toreiz aizgaajaam noskatiities uz kjiniiti. cukurdupsis brosnans. nezinu pat, kursh no dzhemsiem man labaak patiik.. katraa ir kaut kas, kas pievelk.
09:35 am
jau otro reizi triis nedeelju laikaa redzu sapnii to, kaa aug mati..
sviests kaut kaads.
11:07 am
naaciju pils. lielaa zaale. balkons.
un bezmaksas internets :)
kameer nekas nenotiek, varu paklabinaat :)
shodien taada diivaina sajuutu bija satiekot savus kursabiedrus... saproti, ka shodien ir peedeejaa diena, kad tu vinjus visus redzi... nedaudz pietruuks laikam gan man vinji.. tomeer jau pierasts.. Milka un Ana pasmeejaas shodien veel par mani kaa par lielo celjotaaju. taa kaa shodien mums ir iisaa diena - liidz pusdienslaikam, tad vinjas jau izprashnjaaja, vai gadiijumaa es shodien negrasos doties veel kaut kur paceljot. nu, jaa... sho lietu es nebiju iedomaajusies :( doshos ka laikam uz naaciju pils veikalu pamekleet astrucim smarzhas un tad uz viesniicu kraameet koferi. daudz sanaacis to mantu :(
11:52 am - shis tas no peleekaas Bernes
s
paareejaas )
06:46 pm
tikko atgriezos no francijas :) ar atanasku (bulgaarieti) izdomaajaam, ka vareetu aizshaut uz le saleve - paluureet uz kalniem un zheneevu no kilometra augstuma :) paldies dievam, ka shodien jau ir siltaaks - apmeeram + 17 - vareeja nedaudz izgjeerbties un sauliitei paraadiit muguru un plecus :)
patiesiibaa, peec kopiigiem izbraucieniem ar atanasku, sapratu, ka vinja ir jauka :) taada praatiiga un mieriiga :) vinja shodien gan izteica nozheelu, ka nesatuseejaam jau pirmajaa nedeeljaa, jo tad vinjai buutu kompaanija visaam nedeeljas nogaleem braukshanai aarpus pilseetas :)
11:22 pm
jauks vakars ar atanasku. vinja ir patieshaam jauka :)

peedeejais vakars sheit... skumji...

viens koferis jau sakraameets, otrajaa veel no riita peedeejaas mantas buus jaasamet.
eh...
negribu braukt uz maajaam. gribu palikt sheit. bet buus vien jaabrauc.
pashai jau reizeem saak riebt shii gaudoshana par veelmi palikt sheit.
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:26 pm GMT.