smth
May 21st, 2007 
09:29 am
nakts bija saapiiga :( nedaudz par daudz piecepos :( plecinji saap... iiiiiii :(
bet visaadi citaadi juutos labi :)
11:38 am
sajuuta briesmiiga...
sanjeemu sms no dimantinja un sintijas par vilni... taada riktigi iztukshotiibas sajuuta radaas... nee, mees nebijaam aarkaartiigi tuvi koleegji.. bet regulaari sanaaca pakonsulteeties, patriecaam jokus...
apzinja, ka tu vairs sho cilveeku nekad, nekad,nekad neredzeesi ir biedeejosha.. un shobriid patiesiibaa shii doma man shkjiet nepienjemama, nereaala..
neticas..vienkaarshi neticas...
02:31 pm
pie pusdienaam parunaaju ar Anu un Milku par nedeeljas nogali.. njaa.. meitenes dziivojushaas pa krogiem un sveetdien pastaigaaja gar ezeru.. un pasuudzeejaas, ka Zheneevaa jau nav daudz ko redzeet... nu, jaa.. diivaini nedaudz. bet, nu - katrs izveelas to, kas vinjiem patiik vislabaak :D Es izveelos celjot :)
05:08 pm
nu, taa.. dsa nesanjeemaam shodien :( nee, nu labi, es varu iztikt bez taa, bet, nu, tomeer...
necieshu shito franchu klavieri - regulaari juuk z un y... un turklat, nekaadi nesaprotu, kaadu taustinju kombinaaciju nospiezhot var dabuut ziimiiti "at"...grjjjj....
dusma, dusma, dusma :(
par ko veel vareetu pasuudzeeties? laikam nav par ko :)
paldies par uzmaniibu :) vairaak zheelabu nebuus :D
05:27 pm
zinjas par zuzannu iepriecinoshas :) siikaa zhurka saakusi gaazt vaazes un vairaak paarvietoties pa maaju :) Taa nozinjoja Liene :) Tas noziimee, ka Duksene pamazaam saak aprast ar to, ka manis nav maajaas... Nekas, veel pusotra nedeelja un es buushu maajaas un vareesim atkal viena otrai krist uz nerva un miilinaaties :))))
05:30 pm
jau pusstundu vajadzeetu buut zaalee un klausiities, ko gudru ljauzhi runaa par gender equality ;), bet es noliidu biblenee un negribu nemaz nekur iet :) vakar kaut kaa noteereejaas svaigi nopirktaas 135 minuutes (un nav nemaz zheel) ;)), taapeec shodien nedaudz sevi maajaas buus jaaierobezho ar interneta izmantoshanu :)
shodien visdriizaak noskatiishos kaadu filmu un tad liidiishu guleet.. nedeeljas nogale bija tik intensiiva un nogurdinosha, ka nesanaaca iisti izguleeties :( vismaz priecee tas, ka beidzot mans organisms saak prasiit miegu.. citaadi riigaa taas 4-5-6 stundas jau bija nedaudz par traku :( :)
jaacer, ka shodien tomeer izdosies paguleet (ceru, ka plecinji neauros kaa negudri peec taas paarcepinaashanas nedeeljas nogalee).
05:58 pm
nedaudz ieskumaas un nedaudz sailgojos.
paaries.
06:06 pm
patiesiibaa, nevis nedaudz saskumaas un sailgojaas, bet taa pa riktiigam..
laikam peedeejais laiks doties ielaas veedinaat galvu un sauliitee uzmaniigi pasildiities....
06:41 pm
tikko piezvaniija ieva.. riit laikam abas tiksimies un aiziesim vakarinjaas :)
bet to jau redzees droshaak riit :)
07:20 pm
Nācu mājās un tā smaržoja viss... mmmmmmmmmm... tā kā riktīgos laukos ;) pēc puķēm, zāles un kokiem. Vienreizēji. Pusstunda pastaigas degunam sagādāja milzīgu sasmaržošanās prieku.
Lai sagādātu garšas kārpiņām prieku – tika nopirkta vieglā citronu cola ;) ņamma ;)
Ausīm bauda ir Snow Patrol – Chasing cars.
Un acīm bauda būs kāda filma ;)
Vienīgais, jāizdomā, kā palutināt pirkstus ;)
Piecas maņas tad būs apmierinātas :D
08:55 pm - „It`s a Boy - Girl Thing”
Gribējās kaut ko pilnīgi vienkāršu un nejēdzīgu, tāpēc noskatījos „It`s a Boy - Girl Thing” (http://www.imdb.com/title/tt0482527/). Pasmaidīju skatoties ;) Vienkārši gribējās kaut ko ar laimīgām beigām, un kur nebūtu dikti daudz jādomā ;)
09:48 pm
Smuki nolija. Melni mākoņi gan vēl apkārt staigā, tomēr mēness sirpītis ir redzams ;)
un gaiss tik spirdzinoshs un smarzhiigs! ;)
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:19 pm GMT.