smth
May 17th, 2007 
07:13 am
Kur pazudis mans saulainais un karstais laiks??? Debesīm ir atvērušās asaru slūžas kopš vakardienas vakara.. viss pelēks un drūms. Gribas ar milzīgu kafijas krūzi nolīst gultā un skatīties kādu smuku filmu.
Runājot par filmām, aizvakar vienā no franciski-runājošiem kanāliem rādīja filmu „Klavieres”. Patīk man tā filma. Kopš pirmās noskatīšanās reizes patīk.
09:55 am
dazhiem draugiem radies priekshstats, ka ilgaak par paaris meeneshiem latvijaa nespeeju iztureet.. man ir jaabrauc kaut kur regulaari prom..
nezin kaapeec vinjiem taads priekshstats radies?
02:02 pm - noveerojums pusdienaas
panjeemu savu dienishkjo salatu shkjiivi un augljus un apseedos mieriigi pusdienot. peec briizha piespeeraas jordaanietis. ne vaardu nesakot apseedaas pa diagonaali pretii. es, acis nepaceelusi, turpinaaju grauzt savas salaatu lapas. tas, kas mani izbriinija, ka cilveeks izveelas plastmasas kasti, kur iekraameet savu salaatu, lai eestu pie galda. man likaas, ka kastes parasti izveelas tie, kas grasaas pusdienas ietureet nedaudz veelaak savaa ofisaa.. bet, ja tu paliec eest eedniicaa, tad tu parasti njem shkjiivi.. vaardu sakot, shito es nesapratu.. laikam esmu dumsh.
ka viss beidzaas? a nekaa. vinjsh aatri izrija savu salatu un aizgaaja piipet. es mierigi nograuzu savus augljus un aizgaaju piesleegties vispasaules tiimeklim :)))
02:55 pm
melna-pri-melna chokolaade :) njammmma :)
06:41 pm
taa.. riit no riita ir field visit uz Vevey...liidz ar to aatraak par peecpusdienu nekaadu ierakstu no manis nebuus :) :( :)
08:16 pm
Vienas tumšas acis man katru dienu apkārt. Man pietrūkst cilvēki ar gaišām acīm. Nekad nav īpaši patikušas brūnas acis. Kaut kāda nedrošība un bailes rodas, raugoties tādās. Gribu daudz pelēku, zilu un zaļu acu. Tagad.
P.S. shis txt neattiecas uz maniem draugiem, kuriem ir bruunas acis. :)

Vēlreiz noskatījos Grejas anatomijas 2.sezonas pēdējo epizodi. Vairāk gan Snow Patrol dziesmas Chasing cars dēļ. Ai, sērija tāda riktīgi sērīga. Jau pirmo reizi skatoties riktīgi izraudājos. Un šodien atkal. Kaut kā parauj visu vaļā tā filma. Tagad tā dziesma visu laiku skan un skan uz apli. Nevaru un negribu neko citu klausīties.
09:02 pm
OOO... šodien jauks vakars garantēts.. konstatēju, ka vienā no kanāliem tiek rādīts Monte-carlo circus festivāls ;) Patīk man to skatīties. LV parasti viņu pārraidīja ap Jauno gadu. Diemžēl pagājušā gada nogalē neredzēju, ka kaut kas tāds tiktu piedāvāts ;( Tāpēc priecīga esmu tagad, kad varu to skatīties. Patīk man cirks. Laikam joprojām visspilgtākās atmiņas par cirku ir no bērnības, kad Pēterburgā bijām uz I.Kio programmu. Vienkārši dievīga tā bija ;)
10:33 pm
Cirks bija lielisks. ;)
Un tālāk visu vakaru Snow Patrol – Chasing Cars. Nezinu kādēļ tā dziesma ir tik ļoti iekritusi sirdī. Gribas un vajag to klausīties vēl un vēl. Jau n-stundas šodien.
Viens pasniedzējs šodien smaržoja pēc Burberry. Cmuki. Vienas sev no tām vajadzēs iepirkt kādā no lidostām, mājās braucot. Jau pāris mēnešus tās gribēju nopirkt, bet visu laiku atliku – gaidīju komandējumu ;)
Eh..laikam mēģināšu aizkasīties laicīgi gulēt. Pēc lv laika jau ir pusdivpadsmit.. rīgā būs grūti normālos laikos pamosties un aiziet gulēt – būšu šeit pieradusi pie tās stunds starpības.
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:20 pm GMT.