smth
May 15th, 2007 
09:39 am - gribu, lai arii lv shitaadi buutu :)
sestdienas pastaigas pieziimiites :)

a

a

a
09:44 am
nu, pienaacis briidis iepaziistinaat juus arii ar maniem kursabiedriem sheit :)

dazhi manis piemineetie teeli )
02:20 pm
hihihihi :) nosmeejos pie sevis par to,kaadu atsauciibu guva bildes :)))
nu, neko dariit, buus jaaturpina taisiit un likt iekshaa :)
sev un citiem par prieku :)

weee..kaads noskauda siltumu :( vakar, maajaas ejot, paldies dievam lietus vairs nelija. jaasaka, ka pat sauliite meegjinaa caur maakonjiem ik pa briidim uzspiideet..bet tas veejshs un aukstums :( vakar, ejot uz viesniicu, ik pa briidim pie sevis zheeli noiideejos par to, ka rokas salst kaa negudras :((((
arii pie mums naktii lija :) (paldies Astrai par pamodinaashanu 5 no riita :))) ) Shodien turpinaas veesais laiks (+15). Bet labi, ka vismaz neliist un spiid sauliite ;)

shodien joprojaam mokos ar miegiem lekciju laikaa.. vai esmu slikts stazhieris??? vai arii tas ir normaals stazhiera staavokis - buut nedaudz garlaikotam un miegainam?
02:40 pm
ielikshu arii sheit dazhas bildiites no sveetdienas brauciena uz Shamonii un Monblaanu :)

bildes )
04:50 pm
izraadaas, ka es neesmu vieniigaa, kas garlaikojas :) arii Kristinai ir gruuti :) tas priecee, jo es jau biju saakusi domaat, ka ar mani kaut kas nav ok.
hmmz.. shodien laikam jaasavaacaas aatraak prom no BIT maajas. Jaatrod vieteejais paartikas veikals, lai varu iepirkt shokolaadi un pienu. Nezinu kaadeelj peedeejaas divas dienas nepaartraukti par to vien domaaju, ka gribas shokolaadi (veelams, Kinder Delice) un pienu (aukstu).
tikko atcereejos arii vakardienas saraksti ar Lieni. eh... nabaga mana zhurka.. vinjai pietruukst manis, man - vinjas. Ilgas peec kakja ir sasniegushas augstaako pakaapi - wallpaper man ir ar manu mazo, peleeko zhurku :)
veel divas nedeeljas... un daliitas juutas. gribas satikt draugus un buut kopaa ar kakji... bet negribas sho valsti pamest.. hmmz.. varbuut luugt politisko patveerumu sheit un peec tam apeleet pie gjimenes apvienoshanaas tiesiibaam (ar kakji) :))))))
05:02 pm - labo darbu saraksts :) (jeb iepriecini sevi un citus)
1) jau izdariits labais darbs - piezvaniiju mammai :) un apsveicu vinju vaarda dienaa :)
2) shodien veel jaauzsit zinja Ruutai, lai noskaidrotu, vai vinja brauc uz Zheneevu nedeeljas nogalee :)
3) veel shodien jaanopeerk piens un choko-choko... palutinaat veederu :)))
4) jasanoskataas grejas anatomijas paaris seerijas (peedeejaas, kas man palikushas :( )
5) ...sheit ir vieta briivai improvizaacijai :) gan veel kaadu labo darbu izdomaashu :D
06:35 pm
Kādu baudu var sagādāt paciņa piena un cepumu, kā arī tāfelīte šokolādes ;) Piens bija tieši tas, kas man bija vajadzīgs. Tik sen nebija dzerts, un tieši pēdējās divās dienās ārprātīgi sakārojas. Cepumi un šokolāde nāca kā piedeva (lai būtu ko uzlikt uz kārā zoba). Cepumiņi ar lazdu riekstiem un pienu...mmmmm....garšīgi ;)) Šokolāde ar pistācijām. Hmmz...ja godīgi, tad ir ēstas garšīgākas. Varbūt vienkārši problēma ir tā, ka tā ir piena šokolāde? Nezinu. Tā kā taciņa uz veikalu ir iestaigāta, tad jau pārējo nedēļu laikā varēs nogaršot arī citas šokolādes :P
10:52 pm
Uzrakstīju, bet neaizsūtīju.
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:19 pm GMT.