smth
May 14th, 2007 
09:59 am - informaacijai
miiljie mani, kas man raksta utt. :)
man vieglaak ar jums sazinaaties ir caur sho lapu.. pie inbox.lv meiliem piekljuustu ljoooooooooooooooooti reti. :(
ja ir kaadas lietas, kas steidzamas, var uz darba meilu uzsist zinju vai arii skypee atstaat to...
internetam darba laikaa (9-17 peec zheneevas laika) piekljustu gana regulaari - vienkaarshi nokaapjot liidz biblenei... paareejaa laikaa (kad esmu viesniicaa), censhos iipashi neaizrauties....
luuk...
11:10 am
Nevaru saprast, vai tas ir vienkārši nogurums intensīvās nedēļas dēļ, vai arī vakardienas kalni ir nedaudz atstājuši iespaidu uz mani (aukstums un vējš). Jūtos nomocīta. Šodien knapi pamodos. Brokastīs nedabūju ne jogurtu, ne kafiju. Tagad mokos ar miegu lekciju laikā. Gribas ātrāk pusdienas, kad varēs iekosties salātā un iedzert labu kafiju. Cik maz man vajadzīgs... aa, nē – vajag vēl nedaudz vairāk – vajag gultu un miegu.
Hmmmz..a varbūt uz miegu velku lietus dēļ. Kādu stundu jau ik pa mirklim uzgāž... ;(
02:30 pm
pusdienas paeestas un miers ir iestaajies...
ka tik neaizmigt peecpusdienaa... ceru, ka kola paliidzees iztureet to visu..gribu gultu.. paguleet paaris stundinjas un tad jau vareetu rosities.. :D
02:51 pm
dr.lv saliku nedaudz bildes. :)
apmieriniet zinjkaariibu :D
05:24 pm
miegs ir briesmonis. vinjsh apnjeemies mani shodien piebeigt..
veel pusstunda-stunda jaaiztur.. un tad uz viesniicu :)))

eu, visi miiljie, kas shodien ieksh skype, sms, sheit un meilos ar mani parunaajaas:) paldies Jums visiem, par to, kas Juus man esat :)
muchas buchas :)

P.S. nesktoties uz to, ka visu laiku te runaaju par to, ka man sheit gribas palikt, ja godiigi, tad man Juusu visu pietruukst.. ljoti :)
05:37 pm
tie, kas apskauzh mani saulainaa laika deelj, var shodien ljauni triit rocinjas un smiet :))) mums visu dienu shodien gaazh :)) taa pa riktiigam.. un veel pa briidim uzpeerkonjo :))))
06:19 pm
esmu glaabta. praktiskaa nodarbiiba beidzaas aatri. grupaas bija jaasagatavo atbildes uz diviem jautaajumiem un viss :))
bulgaariete piespeeraas pajautaat, vai mana datora vads derees vinjai uzlaadeshanai :)) nu, ko - vakaraa ieshu pie bulgaarietes iepaziities :) nezinaamu iemeslu deelj vinja pagaajushajaa nedeeljaa nebija. shodien bija vinjas pirmaa diena kopaa ar mums :)
07:01 pm
nu, ko..shodien palikshu bez visaadiem gardumiem. jau ir 18:02, bet es veel esmu BIT maajaa, iestreegusi pie datora.. a visi veikali straadaa liidz 18:00 :((
aaaa...help, help, help :)))) shitaada laika nosishana...vienkaarshi briesmas :( bet, ko lai dara, ja tas internets ir taada nedaudz problemaatiska un daarga lieta sheit :( censhos tagad apluureet, kas dr.lv jauns :P meegjinu tikt skaidriibaa ar to, kas notiek manaa darba pasta kastee :))) un nedaudz paluuru zinju portaalos :))) galu galaa - tomeer jaanoskaidro, kas notiek latvijaa :))) lai gan patiesiibaa - vai tam ir kaada noziime, kas notiek lv? veel paariitis nedeelju man jaadziivo sheit un tas ir shobriid svariigaakais.
07:32 pm
viena lieta, ko katru dienu piefikseeju un nodomaaju, ka vajadzeetu pierakstiit to sheit, bet regulaari aizmirstu.
jau pagaajushajaa reizee, kad biju sheit, jutu vienu ieziimi.. sheit ljoti daudzi ljauzhi lieto taadas stipras, ruugtenas, piesaatinaatas, garshvielainas smarzhas (taadas visnotalj austrumnieciskas).. gan sievietes, gan viirieshi. neskatoties uz to, cik graadi ir aaraa.. un karstaa laikaa shiis speeciigaas smarzhas riktiigi `sadod pa degunu` :) labaakajaa gadiijumaa tikai noshkjaudos, bet sliktaakajaa gadiijumaa saak saapeet galva un palikt nelabi..
07:44 pm - un tagad pasmaidam
Перед свадьбой:

ОН: Ура! Наконец-то! Я уже дождаться не мог!
ОНА: Может мне уйти?
ОН: Нет, даже не думай об этом!
ОНА: Ты меня любишь?
ОН: Конечно!
ОНА: Ты мне когда-нибудь изменял?
ОН: Нет, как тебе такое в голову пришло?
ОНА: Будешь меня целовать?
ОН: Буду!
ОНА: Будешь меня бить?
ОН: Ни в коем случае!
ОНА: Могу тебе верить?

После свадьбы - читать снизу вверх.
07:55 pm
usjo.gana. es doties uz viesniicu :)
muchas buchas :)
liidz riitam :)
08:19 pm
tagad tieshaam usjo :)
es doties skatiities kaarteejo grejas anatomijas seeriju :)
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:23 pm GMT.