smth
May 10th, 2007 
07:08 am
Tomēr labi, ka ir šī stundas starpība. Piecēlos 5 no rīta pēc vietējā laika, lai uztaisītu prezentāciju par sevi, savu darbu. Vakar tam bija grūti savākties, bet šorīt bija riktīgā iedvesma strādāt.
Vakar vakarā vienīgais, uz ko biju spējīga – silta vanna un gulta :))
nu, ko – jāsāk lēnā garā kārtoties, jo jau 8:45 jābūt BIT mājas R2 ieejas tuvumā. Khe, nez kura ir tā R2 ieeja... jāizvelkas agrāk no viesnīcas, lai gadījumā ja nu kas, varu arī atļauties kādu brīdi pamaldīties ;)
Tikko iedomājos. Laikam nerakstīšu to txt par to, kuru laiku izmantoju kā atskaites laiku ;)) protams, ka tas ir Ženēvas laiks ;))

Tā...šodien laikam jāuzsit ziņa arī Ievai. Viņa lūdza, lai to izdaru tad, kad ierodos šeit :)) Nu, ko – iespējams, ka man nedēļas nogales izklaidēm būs kompānija.
11:22 am
Kursabiedri...incanti patiesībā. Kā jau nojautu – lielākā daļa ne-baltā krāsā. Šobrīd tādi runātīgākie izskatās nepālietis, jordānietis, iespējams, ka arī sanāks vairāk pakomunicēt ar melnkalnieti un armēni krievu valodas dēļ . Jancīgi – horvātiete un melnkalniete savstarpēji komunicē savā valodā, bet krievu valodu zina tikai melnkalniete. Visu Āfrikas kontinenta pārstāvju angļu valoda tāda diezgan apaļīga – tā it kā viņiem visiem milzīgi kartupeļi būtu mutē. Pagrūti saprast pagaidām, bet gan jau piešaušos.
Paskatījos programmu – nav nemaz tik traki – katra diena ir no 9 līdz 17. Būs arī pasākumi ārpus BIT mājas, izvedīs mūs arī ārpus Ženēvas. Bet tas viss vēl būs.
03:01 pm
taaa.. BIT maajaa inbox.lv ir noblokjeets... :( pastus nevaru pagaidaam izlasiit :( sorry rakstiitaajiem :(

pusdienas pa 15 CHF bija ok :) kompaanija arii jauka - es, kipriete, melnkalniete, beljgjis un jordaanietis :) izskataas, ka shovakar briest kaut kaads izgaajiens aarpus viesniicas :) ljauzhi jau saak organizeeties briivdienu izgaajienam aarpus viesniicas - neviens negrib seedeet viesniicaa ;)

laiks ir vienkaarshi bezgala dieviigs - +25... saulains, vareetu teikt, ka pat karsts :)

pagaidaam viss ir jauki, jauki, jauki :)

kakjis gan pietruukst :(
07:59 pm - interneta cenas viesniicaa
135 minuutes = 50 CHF
08:00 pm
pirmaas dienas rezumeejums:
patiesiibaa pasaakums gana incants. lai arii tiek runaats par teemaam, kuras ljoti labi zinu, tomeer nav garlaiciigi :)))

shkjiet, ka muusu kompaanija ir:
latviete - 1 gab.
kipriete - 1 gab.
horvaatiete - 1 gab.
melnkalniete - 1 gab.
jordaanietis - 1 gab.
beljgjis - 1 gab.
armeenis - 1 gab. <-- bet shis ir migreejoshais kompaanijas loceklis :)))
08:42 pm
Pa vienu no kanāliem rāda ļeninekļu muzeju Lietuvā. Uzvēdīja atmiņas par to, kā tur bija, kad turp bijām aizbraukuši. Viens lietains 1.maijs. Laiks bija nejauks. Toties pēc tam bija labi pasēdēt kafejnīcā tur un sasildīties.
09:03 pm
Jau otro reizi skatos eirovīziju ārpus LV. Pirmo reizi tas bija laikam 2004.gadā, kad biju Vīnē. Neteikšu, ka baigi interesē, kas un kā tur notiek, bet fonā, lai iet...
Šodien nosmējāmies, kad kipriete Kristina teica, ka viņas ģeogrāfijas zināšanas nāk tieši no eirovīzijas skatīšanās :)) No social drinks vinja šodien tieši eirovīzijas dēļ ātrāk gribēja notīt ;)
Patiesība social drinks laikā varēja labāk pavērot kursabiedrus. Lielākoties sanāca tā, ka vairāk vai mazāk gaišas ādas krāsas ļauži tusēja savā starpā, tumšās – savā. Nedaudz dīvaini, bet tā nu kaut kā sanāca. Redzēs, kas būs rīt vakarā, kad mums ir oficiālās vakariņas.
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:26 pm GMT.