smth
May 4th, 2007 
10:08 am
saap galva un liist.
jaapaskataas grejas anatomijas kaada seerija (khe, vakar nesanaaca :( paaraak aizraavaamies klachas sishanaa ar [info]minija :)) )
tad jaasavaacas un jaaaizdodas mugursomas mediiibaas pa veikaliem. varbuut ieraudziishu kaut ko gliitu kristiibaam.
zheel, ka shodien nestraadaa pasts. baigi vajadzeeja man to patiesiibaa... ;( nu, neko - riit aizlaidiishu pakalj suutiijumam.
hmmm...peedeejaa laikaa esmu pasaakusi regulaari mosties ap 6. parasti vai nu 6:02, vai nu 6:09, vai arii 6:11.. un tad atkal kaadu briidi pasnauzhu (liidz briidim, kameer jaaceljas).
eh..veel 5 naktis maajaas un savaa gultaa...un tad buus jaapierod pie saviem jauniem apartamentiem, jaunas gultas ;D viesniicaa.
tikko atcereejos shiis nakts sapni. sapnii ekranizeeju vienu andersena pasaku. bet, kuru??? aizmirsu tajaa mirklii, kad pamodos :( buus jaapalasa andersena pasakas - varbuut atcereeshos?
01:09 pm
atbrivojiet mani no Grejas anatomijas... 3 seerijas jau noskatiijos..gribas veel un veel naakamo skatiities... esmu kljuvusi atkariiga...aaaaa... help!help!help!
nee, vajag sanjemties un beidzot doties ielaas...
varbuut veel vienu seeriju.. un tad?
09:10 pm
patiesiibaa, labi, ka izvilkos no maajaam... tad, kad beidzot saposos laukaa, paarstaaja liit lietus un uzspiideeja saule.. un smuki smarzhoja peec pelkjeem un papeleem... cilveeki ieniist papeles, bet man taa medainaa, lipiigaa smarzha tik ljoti patiik...
nju, ko shis tas zheneevas pasaakumam iepirkts. tas priecee.
riit gan buus traka diena. pasts+frizieris+sapuceeshanaas+fotograafs+ceremonija+vakarinjas.
paardziivot riitdienu.
nju, ko - paaris seerijas grejas anatomijas un guleet.
09:15 pm - shoreiz Garfiljdjiks vakaraa ;)
a
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:24 pm GMT.