smth
April 14th, 2007 
12:09 am - :)
a
12:36 am
viss.
shodien jaameegjina aizliist guleet agraak-pameegjinaat guleet 6 stundas 4-5h vietaa.

paarmainjas peec duksene jaaaiznes liidz gultai, nevis vinja naak un baksta mani, ka jaaiet guleet.

296.epizode.hmmz.nezinu,bet kaut kaa ne paaraak. varbuut veelreiz jaanoklausaas buus riit(tfu tevi, shodien). iespeejams, ka viedoklis mainiisies.
06:54 am
jeeee.. pamodos shodien ar royksopp.sasmaidiijos par to :)
08:55 am - ikriita garfilds
a
02:31 pm
a


nu, ko - jaasaak leenaa garaa kaartot galds. jaaaiziet iepirkt ievai daavana un jaaaizdodas meitene apsveikt ;) bet izskataas, ka paaraak ilgi ar vinjiem visiem netuseeshu - doshos pie sanitas, kas vakar ar edgaru iemineejaas, ka man pie vinjiem jaabrauc ciemos ;)
riit jaabrauc uz juuru ar inesi un eliiziiti. inese tikko zvaniija un teica, ka shamaas abas pilniigi noteikti brauks, un vinjas vareetu arii pakjert kompaanijas peec mani.
03:17 pm - taada nedaudz seeriiga bilde...
a
11:56 pm
tikko Liene aizdevaas maajaas. Kaarlis tomeer atbrauca vinjai pakalj.
veel kaadu briidi atpakalj ar mammu runaajaam par vinjiem abiem, un abas vienojaamies par to, ka vinjiem nepiecieshams dziivot atsevishkji - tikai diviem vien, jo shii briizha situaacija nav iisti ok. vinjiem ir vajadziiga shii telpa, kur vinji var palikt vieni pashi ar sevi.
nezinu, taada diivaina sajuuta radaas vienaa mirklii.. taa it kaa viss jau ir bijis.. es esmu seedeejusi vinjai pretii un mees esam runaajushas, skaneejis fonaa tieshi tas, kas skaneeja, gaisma ir bijusi tieshi taada pati utt. deja vu.
veel paarsteidza tas, ka kaut kaados mirkljos skatoties uz vinju, es saredzeeju sevi. laikam kaut kaadaa meeraa tomeer esam liidziigas. galu galaa - maasiicas.
visu vakaru daudz runaajaam par attieciibaam, par to, ko gribi un sagaidi no otra cilveeka... patiesiibaa lielaako vakara dalju runaaja vinja. katrs jau mees patiesiibaa ilgojamies peec viena - peec laimes sajuutas. tikai katram no mums ir atshkjiriigas izpratnes gan par laimes jeedzienu, saturu, gan par to, kaa to var panaakt. un patiesiibaa - katrs mees esam atshkjiriigi. ne labaaki, ne sliktaaki, bet savaadaaki. un pienjemt savaadaako nereti ir tik gruuti.
This page was loaded Oct 14th 2024, 9:27 pm GMT.